Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 125 nm
Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 125 nm
Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 125 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7994289
Referenciaszám: H480902
Frissítve: 17 napja

Székesfehérvár eladó családi ház 5 szobás: 74,63 millió Ft

74,63 millió Ft
597 040 Ft/m²
125 m²
Alapterület
454 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 216 595 Ft
Második évtől
295 589 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bővült a család? Nagyobb házra van szüksége? Akkor ezt érdemes megnézni! A házról: * A CSALÁDI HÁZAS ÖVEZETBEN található ingatlan alsó szintjén egy napfényes, nagyméretű nappali, két szoba, a konyha-étkező, az előszoba illetve a fürdőszoba kapott helyet. * A tetőtérben 2 hálószoba lett kialakítva illetve elő van készítve egy másik fürdőszobához a hideg/melegvíz illetve a csatorna is. * A TETŐ 10 ÉVE CSERÉLVE LETT. * A telken egy különálló épület is megtalálható, amelyben egy GARÁZS és egy VÁLLAKOZÁSRA IS ALKALMAS műhely van. * A kertben egy hangulatos sütögetőhely készült. * Az ingatlan B30-as illetve kisméretű téglából épült és 5 cm-es SZIGETELÉST kapott. * Az összes nyílászáró műanyag, hőszigetelt üveggel szerelve. * A fűtést VILLANYKAZÁN biztosítja radiátoros hőleadással, de alternatív lehetőségként a vegyestüzelésű kazán is rendelkezésre áll. * A melegvizet villanybojler állítja elő. Környék: Csendes, rendezett, családi házas övezet. Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető a 40,41-es buszokkal, buszmegálló pár percen belül elérhető. A ház közvetlen közelében egy vegyesbolt található, ahol a napi élelmiszereket meg lehet vásárolni. Kérdése van? Szeretné megnézni személyesen? Hívjon most! Ha a vásárláshoz a jelenlegi ingatlanját kell eladnia, akkor abban is szívesen együttműködöm Önnel! Amennyiben hitelre van szüksége, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1967
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Zoltán Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Zoltán Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY