Eladó ház Székesfehérvár, Felsőváros 84 nm
Eladó ház Székesfehérvár, Felsőváros 84 nm
Eladó ház Székesfehérvár, Felsőváros 84 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7753931
Referenciaszám: 729798
Frissítve: 16 napja

Székesfehérvár eladó családi ház 3 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
713 095 Ft/m²
84 m²
Alapterület
354 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 845 Ft
Második évtől
237 247 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Székesfehérvár Legnépszerűbb részén, a Felsőváros, Vezér utcákhoz közeli részén található ez a felújításra szoruló nappali + 2 szobás, eladó családi ház. Az épület egy 354 négyzetméteres telken fekszik. Kis előkert és egy kis veteményeskert is elfért a ház és a garázs, valamint a melléképületek mellett. A házban levő 84 négyzetméteren nappali, 2 szoba, konyha, fürdőszoba és spájz található. A ház 1963-ban téglából épült. A fűtés jelenleg mindenhol gázkonvektorral van megoldva, de a szükséges felújítás adja a lehetőséget, hogy más gazdaságos megoldást alkalmazzanak helyette. Parkolás saját garázsban és az utcán is lehetséges, de természetesen az udvaron is ki lehet alakítani egy kocsibeállót. Elhelyezkedés szempontjából az egyik legkeresettebb helyen van ez az otthon. A városközpont akár gyalogosan is elérhető. De természetesen autóval ez csak pár perc, mint ahogy az autópálya elérése is. Aki pedig esetleg a tömegközlekedést választja annak is csak pár perces séta, hogy a közeli buszmegállók valamelyikét elérje. Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom! Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is! Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1963
Energetikai besorolás:
G
pince
melléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Wollein Attila Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 329 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Wollein Attila Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 329 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY