Eladó ház Székesfehérvár, Feketehegy 80 nm
Eladó ház Székesfehérvár, Feketehegy 80 nm
Eladó ház Székesfehérvár, Feketehegy 80 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7927681
Referenciaszám: M261467
Frissítve: 16 napja

Székesfehérvár eladó családi ház 3 szobás: 60 millió Ft

60 millió Ft
750 000 Ft/m²
80 m²
Alapterület
411 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 174 135 Ft
Második évtől
237 644 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Székesfehérvár egyik legkedveltebb városrészében, Feketehegyen, egy modern és kényelmes könnyűszerkezetes, családi ház várja új lakóit! A 80m2-es ingatlan egy 411m2-es saroktelken helyezkedik el, és a legújabb technológiával lett kialakítva, szinte nulla energiaigénnyel. Az otthonban 3 hálószoba, 1 gardróbszoba, konyha, nappali + étkező, előszoba, közlekedő, 1 fürdőszoba, WC, kamra és egy 19m2-es terasz található. Minden helyiség kiváló minőségű VINYL padlóburkolattal van ellátva. Igény szerint a gardrób helyett fürdőszoba is kialakítható! A fűtési megoldást a vevő válaszhatja ki, ami lehet padlófűtés, hűtő-fűtő klíma vagy akár elektromos panelek is, a melegvíz ellátást pedig elektromos bojler biztosítja. A 15 cm vastag kőzetgyapot szigetelés és a 20 cm homlokzati hőszigetelés, valamint a hőszigetelt műanyag ablakok pedig tökéletes hő- és hangszigetelést nyújtanak. Ideális elhelyezkedés, könnyű megközelíthetőség! Ez a ház kiváló választás lehet azoknak, akik értékelik a nyugalmat és a csendes környezetet, miközben mégis közel szeretnének lenni a városi kényelmi szolgáltatásokhoz. A buszmegálló pedig a közelben található. Cégünk, az OTP Ingatlanpont, teljes körű ügyintézéssel áll a rendelkezésére! Kedvezményes hitel megoldásokat kínálunk az ingatlan finanszírozásához. Az adásvételi szerződés megkötéséhez megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvétellel kapcsolatos ügyek intézésében. Ha felkeltettem az érdeklődését, hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2023
Terasz:
18,9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
világos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bertók Ferenc Fonyód Blaha Lujza utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 950 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bertók Ferenc Fonyód Blaha Lujza utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 950 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY