Eladó ház Székesfehérvár, Belváros 110 nm
Eladó ház Székesfehérvár, Belváros 110 nm
Eladó ház Székesfehérvár, Belváros 110 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7874862
Referenciaszám: 165287
Frissítve: 16 napja

Székesfehérvár eladó családi ház 4 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
78 791 Ft/m²
110 m²
Alapterület
1141 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 260 913 Ft
Második évtől
356 069 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda kínálatában eladó a #165287 hivatkozási számú székesfehérvári családi ház. Székesfehérvár belvárosának szélén a Sár utcában eladó négyes sorházban található, belső kétszintes nettó 90-m2-es lakás, hozzá tartozó garázzsal, saját és közös kertkapcsolattal. A földszinten nappali, konyha, fürdőszoba, tároló található. Az emeleten három hálószoba, fürdőszoba és két szobából is nyíló 33 m2-es terasz csatlakozik. Az épület, tégla, szigetelt, műanyag, két rétegű nyílászárókkal ellátott. A fűtést, melegvíz ellátást 28 Kw-os Duval kondenzációs kazán biztosítja, lapradiátorokkal. Konyhában TEKA elektromos tűzhely, sütő, BOSCH mosogatógép, és hűtőszekrény található. Grohe csaptelepek, Geberites WC-k találhatók. Az épület vízlágyítóval is felszerelt. Minden szobában és nappaliban klíma. Elektromos redőnyök. Riasztóval felszerelt. Tartalék kémény kandallónak. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó székesfehérvári családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #165287 Az Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1999
Energetikai besorolás:
D

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács József Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 633 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács József Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 633 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY