Eladó ház Szeghalom 103 nm
Eladó ház Szeghalom 103 nm
Eladó ház Szeghalom 103 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7675330
Referenciaszám: 112122
Feltöltve: 16 napja

Szeghalom eladó családi ház 3 szobás: 16,5 millió Ft

16,5 millió Ft
160 194 Ft/m²
103 m²
Alapterület
1046 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 47 887 Ft
Második évtől
65 352 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ingatlan egy tisztasági festés után azonnal költözhető! Eladásra kínálom Szeghalom frekventált részén, csendes utcában található 103 m2 alapterületű vegyes (nagyobb részben tégla) falazatú, jó állapotú 2 szobás + 1 nappalis családi házat. Az ingatlan az elmúlt évek során folyamatos felújításokon esett át, mely magában foglalja az aláfalazást, a lábazat vízszigetelését, a homlokzati rész újra falazását és hőszigetelését, nyílászárók cseréjét, a fa födémgerendák helyére betongerendák kerültek, valamint a mennyezet gipszkarton burkolását. A ház melegéről gázkonvektorok és a közlekedőben található kandalló, hűtéséről a tágas nappaliban felszerelt klíma gondoskodik. Az 1046 m2 telken egy kb 100 m2 tégla falazatú melléképület is található, mely régebben vállalkozásként funkcionált. Így a melléképület korszerűsítése után, vállalkozás kialakítására is remek választás lehet az ingatlan megvásárlása. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a jó állapotú családi ház, keressen bizalommal akár hétvégén is! Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
D
melléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy János Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 942 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy János Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 942 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY