Eladó ház Szeged, Száva utca 110 nm
Eladó ház Szeged, Száva utca 110 nm
Eladó ház Szeged, Száva utca 110 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7913670
Frissítve: 4 hónapja

Szeged eladó családi ház 4 szobás: 84 millió Ft

84 millió Ft
763 636 Ft/m²
110 m²
Alapterület
656 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 243 789 Ft
Második évtől
332 701 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
TULAJDONOSTÓL Új lakóit keresi tápéi családi házunk, melyet 1973-ban szüleink építettek, de napjainkig folyamatos fejlesztések, korszerüsítések biztosították, hogy korunk igényeinek is megfeleljen. A ház födémje, falai külső szigetelést, új, szigetelt nyilaszárokat kapott és a három éves gázkazánon túl egy fa tüzelésű kazán biztosít alternatívát az új tulajdonos számára. Az elmúlt évben csak gázzal fűtötték a házat, érdeklődőknek meg tudjuk mutatni a számlákat, melyek rendkívül alacsonyak. Az összesen 110 m2-nyi lakóingatlan udvarán egy 73 m2-es melléképület/garázs foglal helyet, melyben asztalos/autószerelő, vagy egyéb műhely is helyet kaphat a jövőben. A kertben termő gyümölcsfák, különböző szőlőtőkék, kiwilugas, továbbá vetett fű volt, de a múltban veteményesként is kiválóan üzemelt, mivel napjainkig rendezett a kert, új tulajdonosának csak megálmodni kell, hogy hogyan szeretne kertészkedni a jövőben. A csendes utcában, egy elektromosan nyíló kapun keresztül jutunk be az ingatlanba, a telek összesen 656 m2. A ház bejárata jelenleg az udvar belső részén található, egy szép nagy, lexán tetővel fedett, világos, nyugati tájolású 31m2 teraszon át jutunk be. Korábban a ház utca felőli részén volt a bejárat, ezt némi átalakítással vissza lehet rendezni, ha az új tulajdonosnak ideálisabb lenne. A teraszról közvetlenül a konyhába jutunk be, ahol nagy család számára is megoldott a főzés. Hagyományos spájz is helyet kapott természetesen, konyhából nyíló ajtóval. A konyhából egy hallon keresztül jutunk be a tágas nappaliba. Csiszolt, lakkozott, egybefüggő parketta van minden lakószobában, mely kifogástalan állapotban van. További két nagy hálószoba van még a házban. További nagy helyiség bónuszként értékelendő, mivel az eredeti, utca felőli garázs, és korábbi előszoba összenyitásra került, hőszigetelt ablakot és laminált padlóburkolatot kapott, a család tarolóként, gardróbként használta, de jövőbeni tulajdonosa kis ráfordítással lakószobává, vagy külön lakórésszé alakíthatja. Az ingatlan csendes utcában, kellemes lakókörnyezetben található, a buszmegálló kb 400 méterre, óvoda, iskola, bolt a közelben található. Annak ajánljuk, aki nem szeretne sok rezsit fizetni, aki szeretne a teraszon ücsörögni, aki egy könnyen rendben és tisztán tartható takaros házat keres családja számára, amely a városban van, mégis csendes környezetben tudja kipihenni a munkás hétköznapok zaját. INGATLANKÖZVETÍTŐK KÉREM NE KERESSENEK!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1973
Terasz:
36 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
garázs
melléképület
műhely
hőszigetelt
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Lutor Angéla
+36 20 930 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Lutor Angéla
+36 20 930 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY