Eladó ház Szeged 200 nm
Eladó ház Szeged 200 nm
Eladó ház Szeged 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7788666
Referenciaszám: 285755
Frissítve: 16 napja

Szeged eladó családi ház 3+2 fél szobás: 105 millió Ft

105 millió Ft
525 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
900 m²
Telek
3+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 304 737 Ft
Második évtől
415 876 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
EGY TELKEN KÉT KÜLÖN ÁLLÓ HÁZ ELADÓ! SZÜLŐKKEL ÖSSZEKÖLTÖZŐ CSALÁDOKNAK IDEÁLIS! Szeged kertvárosi részén, Hattyason várja új lakóját ez a kétgenerációs magánház. Az ingatlan különlegessége az, hogy egy telken épült egymástól teljesen függetlenül a két ház. Az utcafronti épület az 1970-es évek közepén épült. Alapterülete 90 m2, melyen 3 szobát, konyhát, fürdőszobát és egy fedett teraszt alakítottak ki. Ennek az ingatlannak a burkolatai pár éve felújításra kerültek. A nyílászárók eredetiek, de jó állapotúak. A ház fűtését konvektorok biztosítják. A konyhából egy szinte teljesen zárt teraszra léphetünk ki, ami nyáron nagyon kellemes lehet. A második épület 2008-ban épült, kétszintes, és a másik háztól teljesen független. Külön közművekkel rendelkezik. Ebben az ingatlanban nappali+2 szobát, és szintenkénti fürdőszobát alakítottak ki. A konyha külön helyiségben található. A földszinten, és az emeleten padlófűtés biztosítja a meleget. Az épület mögött egy lebetonozott terasz van kialakítva, ami burkolásra vár. A kert füvesített, rendezett. Autó beállásra van lehetőség az udvarban és a ház előtt is. A tulajdonos beszámít vízparti nyaralót, kis házat Csongrád-Csanád megyében.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kispataki Klára Ingatlan Cafe Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 469 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kispataki Klára Ingatlan Cafe Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 469 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY