Eladó ház Szeged, Újszeged 249 nm
Eladó ház Szeged, Újszeged 249 nm
Eladó ház Szeged, Újszeged 249 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7839962
Feltöltve: 7 hónapja

Szeged eladó családi ház 5+2 fél szobás: 185 millió Ft

185 millió Ft
742 972 Ft/m²
249 m²
Alapterület
4260 m²
Telek
5+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 536 917 Ft
Második évtől
732 734 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Újszeged egyik legkedveltebb részén, kertvárosi környezetben, átmenő forgalomtól, külvilág zajától mentes, 4260nm telken lévő 249nm-es, kétszintes, tégla építésű családi ház eladó. Az ingatlan kiváló minőségű anyagok felhasználásával, gondos tervezéssel és kivitelezéssel 2004-ben épült. A térkövezett utcafronton akár 4 autó kényelmes parkolása biztosított. Az elektromos kapu, valamint fűtött, dupla garázs, a kis műhely is a kényelmet szolgálja. A ház körül kamera és riasztó rendszer örködik, a kert gondozásához pedig fúrott kút és locsolórendszer lett kiépítve. A nagy méretű fedett terasz, valamint a térkövezett pihenőrész is hozzájárul a kellemes, természetközeli kikapcsolódáshoz. A két szinten nappali + 5 hálószoba, 2 fürdőszoba, 2 WC, gardróbszoba, mosószoba, konyha (új konyhabútorral és gépekkel), valamint kamra található. Igény szerint a tetőtérrel bővíthető. A ház melegéről gázcirkó fűtés gondoskodik radiátor hőleadókkal, nyáron a kellemes hőmérsékletet pedig 5 légkondicionáló biztosítja. Az ingatlan elosztása a következő: Földszint: -dupla garázs (belső bejárattal a házba) -műhely ( a garázsból és az udvarról is megközelíthető ) -belépő -előszoba -fürdőszoba -wc -mosószoba -lépcső -hatalmas nappali+étkező -konyha -kamra -terasz Emelet: -5 hálószoba (egyikhez erkély is tartozik) -gardróbszoba -fürdőszoba -wc Ajánlom nagy családnak, vállalkozóknak, gazdálkodni akaróknak, vagy olyanoknak akik a város zajától menekülve a természet nyugalmára vágynak, de mégis ahonnan a belváros autóval 5-10 perc alatt elérhető. Ingatlanközvetítők segítségét köszönöm nem kérem!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
fűtött garázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 935 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 935 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY