Eladó ház Szeged, Újszeged 165 nm
Eladó ház Szeged, Újszeged 165 nm
Eladó ház Szeged, Újszeged 165 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7660738
Referenciaszám: 675300629
Feltöltve: 16 napja

Szeged eladó családi ház 4 szobás: 104,9 millió Ft

104,9 millió Ft
635 758 Ft/m²
165 m²
Alapterület
658 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 304 447 Ft
Második évtől
415 480 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
  Újszegeden, Füvészkert közelében, nyugodt környezetben, 2 szintes (nem tetőteres), kb. összesen 165 nm-es, jó elrendezésű, nappali+3 szobás, nagy teraszos, erkélyes, duplakomfortos, egyedi fűtésű (cirkó), tornácos családi ház duplagarázzsal 658 nm-es, parkosított kerttel eladó! Érdemes megnézni!   Az ingatlan jellemzői: -  jó elrendezés: a földszinten az amerikai konyhás nappalin kívül egy hálószobát, fürdőt, wc-t is találunk, így a teljes komfort akkor is biztosított, ha a fenti részt nem szeretné tulajdonosa folyamatosan életvitel szerűen használni, -  nagyméretű fenti szobák: igény esetén (pl. több gyermek) a fenti szobák akár meg is oszthatóak, további szeparált élettér kialakítását lehetővé téve, -  teraszra nyíló tágas nappali konyhával: családi és baráti összejövetelek kellemes színtere lehet, -  kuckós zugok: mindkét szinten kuckós, de rendkívül világos „zugok” vannak, ezeken a helyeken pl. munkaállomás kialakítása (pl. home office) vagy szobanövények elhelyezése lehetséges, -  duplakomfort: mindkét szinten fürdő és wc is található, maximális kényelmet biztosítva, -  egyedi fűtés, hűtés: a fűtés (radiátor hőleadókkal) és melegvíz ellátás cirkóval megoldott, a nyári meleg ellen az emeleten klíma véd, -  napfényes lépcsőház: a ház egyik éke, -  duplagarázs: 2 gépjármű elhelyezése zárt térben (Hörmann kapuval) biztosított, de még további 2 parkoló áll rendelkezésre udvaron belül, -  előkertes kialakítás: nem utcafronti a ház, intimitást oldva meg ezzel, -  újabb építésű ház: a 2006 körül épült családi ház már korszerű anyagok beépítését tette lehetővé, -  csodálatos kert: gondozott, parkosított, zárt kert szemet gyönyörködtető virágokkal nyáron, -  jó elhelyezkedés: kellemes környezet, csendes utca a nyugalomra vágyóknak!   További tájékoztatásért forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
garázs
vízórás
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Berényi Zsuzsanna Aktív7 Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 230 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Berényi Zsuzsanna Aktív7 Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 230 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY