Eladó ház Szeged, Szőreg 190 nm
Eladó ház Szeged, Szőreg 190 nm
Eladó ház Szeged, Szőreg 190 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8049495
Referenciaszám: 504334
Frissítve: 18 napja

Szeged eladó családi ház 7 szobás: 96 millió Ft

96 millió Ft
505 263 Ft/m²
190 m²
Alapterület
465 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 278 616 Ft
Második évtől
380 230 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy igényesen kialakított, 190 m²-es családi ház Szeged-Szőreg városrészében. Az ingatlan 465 m² telekmérettel rendelkezik, így elegendő helyet biztosít a kényelmes életvitelhez. A szinteltolásos, belső szintes emeleteknek köszönhetően könnyen megközelíthető minden helyiség. A téglából épült, folyamatosan karbantartott ingatlan kiváló állapotban van, így az új tulajdonosnak nem kell a felújításra gondolnia. A lakóterek elrendezése során elsődleges szempont volt több külön lakrész kialakítása, nagy élettérrel. Jelenleg 3 generáció együttélését szolgálja. Elhelyezkedés szempontjából kiváló, karnyújtásnyira található buszmegálló, boltok, óvoda, iskola, orvosi rendelő is. Paraméterek, amelyek segítenek a döntés meghozatalában:
 - A földszinti külön lakrészben egy amerikai konyhás nappali, hálószoba, közlekedő, külön fürdőszoba (tusolós) és wc helyiségek találhatók. Ez a lakrész külön mérőórákkal rendelkezik.
 - A magasföldszinten tágas, napfényes nappali, konyha, kamra, előszoba, közlekedő, külön fürdőszoba (tusolós) és wc található. A nappaliból egy fedett teraszra tudunk kilépni, ahonnan tovább haladva a kertbe juthatunk ki. 
- Az emeleti szinten egy előtér és két erkélyes hálószoba található. 
- A tetőtéri szinten előtér, nappali, hálószoba és egy kádas fürdőszoba wc-vel helyiségek vannak. A hálószobából és a nappaliból is kiléphetünk az erkélyre. A tetőtér előteréből nyílik egy igény szerint beépíthető padlástér, ami tágas teret biztosít egy újabb lakrésznek, amely víz-, és szennyvíz bekötésekkel is rendelkezik. - A családi házban a szobák laminált lappal, a többi helyiség járólappal burkolt. 
- Az otthon melegéről cirkó gázkazán, radiátoros központi fűtéssel biztosítja,
 - A hűtésről minden lakrészben 1-1 klíma gondoskodik. 
 - A villanyhálózat réz vezetékes, 3x32 A, Fi relével. 
- Műanyag, hőszigetelt külső nyílászárók, redőnnyel és szúnyoghálóval. 
- Rendezett udvar termő gyümölcsfákkal, fúrott kúttal, amely kényelmes teret nyújt a családi kikapcsolódáshoz. A telek végében, gépkocsi részére garázs található. Alacsony fenntartási költségek. Költözés megegyezés szerint. Érdemes megnézni! Ha az alaprajz és a fotók alapján úgy ítéli meg, hogy személyesen is megtekintené a házat vagy bármely kérdés felmerül az ingatlannal kapcsolatban keressen bizalommal! 
Tel: +36-70-263-5362 Tokaji Tibor

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1984
Energetikai besorolás:
C
amerikai konyha
erkély
terasz
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tokaji Tibor Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 263 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tokaji Tibor Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 263 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY