Eladó ház Szeged, Kiskundorozsma 220 nm
Eladó ház Szeged, Kiskundorozsma 220 nm
Eladó ház Szeged, Kiskundorozsma 220 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8086498
Referenciaszám: 315233
Feltöltve: 15 napja

Szeged eladó családi ház 5 szobás: 68,9 millió Ft

68,9 millió Ft
313 182 Ft/m²
220 m²
Alapterület
940 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 199 965 Ft
Második évtől
272 894 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeged-Kiskundorozsmán, csendes, kertvárosi környezetben eladó egy 220 m2-es, 2 szintes, garázzsal rendelkező családi ház, 940 m2-es, parkosított telken. A ház az 1980-as években épült, kiváló állapotú téglaház, összesen 220 m-es. nagy tágas szobákkal és 2 fürdőszobával rendlelkezik, így 2 generációnak vagy nagyobb családoknak is ideális elrendezésű. Fszt-i szint: garázs (a ház része), előtér, közlekedő, szoba, tusolós fürdőszoba WC-vel, konyha, kamra, étkező/hall, beépített terasz vagy télikert (nyitható). Az emeleti részre egy masszív, szép állapotú falépcső vezet fel, ahol további 4 szobát, WC-s fürdőszobát, valamint egy , mindkét szobából megközelíthető hosszúkás erkélyt találunk,. A szobák faparkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. A nyílászárók szigeteltek, a villanyvezetékek rézvezetékekre lettek cserélve, a meleg vizet és a fűtést modern cirkókazán biztosítja, radiátor hőleadókkal, alacsony költséggel. A ház részben szigetelt, tetőszerkezete, cserepe is jó állapotú. A kert parkosított, virágokkal, termő gyümölcsfákkal gazdagon beültetett, nagyon hangulatos. Az utca kertvárosi, csendes, a Dorozsmai útról könnyen megközelíthető. buszmegálló 1 percre, üzlet, játszótér a közelben található.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
garázs
panoráma
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szepesi Annamária Ingatlan Cafe Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 967 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szepesi Annamária Ingatlan Cafe Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 967 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY