Eladó ház Szeged, Baktó 150 nm
Eladó ház Szeged, Baktó 150 nm
Eladó ház Szeged, Baktó 150 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7865881
Referenciaszám: 685400110
Frissítve: 17 napja

Szeged eladó családi ház 3+1 fél szobás: 75 millió Ft

75 millió Ft
500 000 Ft/m²
150 m²
Alapterület
543 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 669 Ft
Második évtől
297 054 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Sürgősen eladó!!!   Szeged Baktó területe igazi család házas paradicsom. Itt lakni és esetleg egyben vállalkozni is a legjobb lehetőség. Ez az álma most teljesülhet ennek az ingatlannak a megvásárlásával. De ha két generációs ingatlant szeretne, ez akkor is jó választás. Nézzük sorban:    Van egy gyönyörűen berendezett kert, 543 m2, sarok telek. A bejárat mindkét utcáról lehetséges. Változatos térkő burkolatok szelik át a kertet kis ligeteket kialakítva. Szemet gyönyörködtető. Fontos elem a kertben, hogy a locsoláshoz fúrt kút áll rendelkezésre.   Van egy teljesen jó állapotú családi ház a maga 4 szobájával, praktikus elosztásban. Természetesen minden szoba külön bejáratú. A kényelemhez hozzájárul, hogy a földszinten és a tetőtérben is van egy-egy fürdőszoba. A szobák kényelmes méretűek. Az L alakú konyha szintén tágas, igazi háziasszonyi paradicsom, mindennel felszerelt, és tartozik hozzá egy kamra is, az étkezést pedig a konyha melletti, erre a célra berendezett helységben lehet megoldani. Az csak apróság, hogy az étkezőből kiléphetünk egy fedett teraszra. Van külön mosdó-WC picike tusolóval, (háztartási helyiség funkcióval ellátva), a földszinten van a szobányi fürdőhelyiség sarokkáddal felszerelve. Az emeleti fürdő tusolós megoldású..   Az emeleti részre falépcsőn lehet feljutni, amely alatt praktikus tárolórészeket alakítottak ki. De a tetőtér is ügyesen került felhasználásra. A egyik fenti szobához kapcsolódik egy kertre néző erkély is, valamint innen lehet bejutni a padlástér egyik részébe, a másik oldal igazi titkos ajtón keresztül érhető el.    A ház melegét egy gazdaságos kombi cirkó biztosítja. A melegvíz ellátás a földszinten erről a kazánról megy, de az emeleti fürdőhöz külön villanybojler van, amit  a padlástérben helyeztek el.   Mindez remek szerkezeti állapotnak örvend, esztétikai felújítások persze lehetségesek, de csak egy tisztasági festés mindössze amire szükség van.   A sok zölddel, fával bokorral védett épület egészen természetközeli hangulatot áraszt. A belső színvilága vállalható.    Az ingatlanhoz további terülewt vásárolható, ahol egy 100 m2-es épület, és némi telekrész található. Az épület vállalkozáscéljára tökéletes, de akár lakás is lehet belőle. Ha a két ingatlanrészt együtt vásárolja meg árkedvezményt is kaphat. Érdemes átgondolni.    Tömegközlekedés helyben van, Szeged bármely pontja remekül elérhető. A kert, és az utcai növényzet elrejti a házat és lakóit, így az utcai zajok nem jutnak be az ingatlanba. Egyébként az ingatlanban mindennek van helye. Remekül élhető családi ház, már csak Ön és kedves családja hiányzik innen. Nézze meg, álmodja meg és vegye meg, hogy teljesüljenek az álmai. Ehhez mindenben tudok segíteni, hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1983
Erkély:
1,8 m²
Terasz:
9,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Átlagos rezsiköltség:
30 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
garázs
étkező
kamra
erkély
terasz
bútorozott
vízórás
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hitter Ferrenc Rókusi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 962 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hitter Ferrenc Rókusi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 962 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY