Eladó ház Százhalombatta 207 nm
Eladó ház Százhalombatta 207 nm
Eladó ház Százhalombatta 207 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7944868
Referenciaszám: HZ044130
Frissítve: 16 napja

Százhalombatta eladó családi ház 4 szobás: 114,9 millió Ft

114,9 millió Ft
555 072 Ft/m²
207 m²
Alapterület
455 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 333 469 Ft
Második évtől
455 087 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Exkluzív életteret kínálunk Százhalombatta Óvárosában, ahol a kényelem és a modern technológia elegáns találkozását élheted meg nap, mint nap.A kétszintes családi ház panorámás környezetben épült, minden részletében a minőséget és az innovációt tükrözi.Az otthon hőszivattyús fűtésrendszere nem csak hatékony, de környezetbarát is, mely hűtésre is alkalmazható, így minden évszakban optimális klímát biztosít. A 5KW-os napelemek gondoskodnak az energiatakarékos működésről, és az intelligens szellőztető rendszer a friss levegőt hozza el otthonodba.A nappali + 3 hálószoba jól elosztott térrel rendelkezik, de a 4 hálószobás változat is megvalósítható, így igazán személyre szabhatod az otthonodat. A ház 3 tágas terasszal büszkélkedhet, melyekről gyönyörű kilátás nyílik a környező tájra. Két autó számára kényelmes parkoló jár az ingatlanhoz, valamint külső tároló is lesz hozzá.Az ingatlanba belépve a minőségi anyagok és a precíz kivitelezés azonnal szembetűnik. A választható burkolatok lehetővé teszik, hogy otthonod még egyedibb és személyre szabottabb legyen. Az ár minden benne foglalt kényelmet magában foglal!Műszaki tartalmat megtekintés után tudom biztosítani!Legyen a tiéd ez az exkluzív, modern otthon!Hitel kapcsán is állok szíves rendelkezésedre!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Erkély:
20,3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csepi Beáta Duna House - Százhalombatta Az iroda összes hirdetése
+36 20 421 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csepi Beáta Duna House - Százhalombatta Az iroda összes hirdetése
+36 20 421 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY