Eladó ház Szarvaskő 424 nm
Eladó ház Szarvaskő 424 nm
Eladó ház Szarvaskő 424 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7758037
Referenciaszám: M238680
Frissítve: 18 napja

Szarvaskő eladó családi ház 6 szobás: 230 millió Ft

230 millió Ft
542 453 Ft/m²
424 m²
Alapterület
2013 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 667 519 Ft
Második évtől
910 967 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Heves megye, Szarvaskő, rendkívüli adottságokkal rendelkező családi ház eladó. A Makovecz Imre tervei alapján, a 1990-es években épült ingatlan egyedi formavilágával, kialakításával és a környezettel, melyben épült, páratlan lehetőségeket rejt magában. Magáncélra lakóingatlanként, pihenőházként használva vagy szállásadó helyként, illetve rendezvények színhelyeként üzemeltetve is nagyszerű választás. Az épület az elmúlt években felújításon esett át, melynek során törekedtek megtartani jellegzetes építészeti stílusát, tulajdonságait, de modernizálni is. A Bükk lábainál elhelyezkedő település dísze a 2013 nm-en elterülő ingatlan. Az erdősávval szegélyezett területen található egy gondozott kert; dísztó; nyitott, faszerkezetű, jól felszerelt kerti konyha kemencével; nyársaló; egy fémszerkezetes üvegház; továbbá egy medence. A lakóépület 3 szinten helyezkedik el. A legalsó szint külön bejárattal rendelkező, önálló lakrész, melyben nappali, hálószoba, konyha/étkező, fürdőszoba(szaunával, masszázs zuhanykabinnal), WC és előszoba kapott helyet. Ugyanitt kapott helyet a ház gépészeti helyisége is. A középső szinten helyezkedik el a nagyméretű nappali, mely a belső terek közül leginkább hivatott az egyedi stílus közvetítésére üvegkupolájának és faszerkezetes kialakításának köszönhetően. Ezen térhez csatlakozik egy közel 100 nm-es terasz is. A nappaliból nyílóan alakítottak ki egy konyhát, illetve egy WC-t. A legfelső emeleten, a nappalit felülről ölelő folyosón, három lakószoba került kialakításra, melyek közül mindegyik saját fürdőszobát és WC-t kapott. Az épületben külön padló- és fal-fűtés, illetve hűtésrendszer üzemel, továbbá minden szobába klímaberendezéseket telepítettek, valamint szellőztető légrendszert is kiépítettek. A fűtéséről és melegvíz-ellátásról napkollektor és a svájci Alpha InnoTech hőszivattyús levegőkazán gondoskodik. Amennyiben felkeltették figyelmét a képek és a leírtak, szeretne személyesen is meggyőződni azok valóságtartalmáról, kérem, keressen, egyeztessünk időpontot!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1992
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
világos
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bata Zoltán Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 317 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bata Zoltán Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 317 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY