Eladó ház Szarvas 230 nm
Eladó ház Szarvas 230 nm
Eladó ház Szarvas 230 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7851018
Referenciaszám: 41663
Frissítve: 16 napja

Szarvas eladó családi ház 4 szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
195 652 Ft/m²
230 m²
Alapterület
1011 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 601 Ft
Második évtől
178 233 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A szarvasi Casanetwork iroda megvételre kínálja: Szarvason a Szent István utcában eladó egy 4 hálószobás,amerikai konyhás kiváló műszaki állapotú családi ház. Az ingatlan 20 éve épült és 2 éve részleges,esztétikai felújításon esett át,új hideg burkolatokat,nemes vakolatot és új vizes blokkokat kapott. A ház melegét gázüzemű konvektorok adják,a telek összközműves. Az eredeti építési tervdokumentáció szerint,átalakítható két lakásos társasházzá (is). A belső tágas terek-minőségi magas fényű járólapokkal lettek újra burkolva. A ház fekvése miatt szinte minden napszakban fényben úszik.  Az ingatlan per/teher/igény mentes -azonnal költözhető. A háztól megközelítőleg 50 m-re található az un.Kacsató és a Körös holtága. Az ingatlan megfelel a városi CSOK folyósítás feltételeinek. Irodánk a Bank Monitor ügynöke -így az adás-vételi szerződés és hitelkérelem lebonyolítása is itt nálunk egy helyben intézhető. Mi A-Z-ig végigvisszük az ingatlan vásárlás folyamatát. Forduljanak hozzánk bizalommal! Casanetwork ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
2003
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Viszkok Enikő Casanetwork Szarvas Az iroda összes hirdetése
+36 20 433 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Viszkok Enikő Casanetwork Szarvas Az iroda összes hirdetése
+36 20 433 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY