Eladó ház Szárföld 110 nm
Eladó ház Szárföld 110 nm
Eladó ház Szárföld 110 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7806189
Frissítve: 5 hónapja

Szárföld eladó családi ház 3 szobás: 36,5 millió Ft

36,5 millió Ft
331 809 Ft/m²
110 m²
Alapterület
2958 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 105 929 Ft
Második évtől
144 563 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy 1964-ben épült tégla építésű 110 nm2 alapterületű jó állapotú beköltözhető ház bútorozatlanul mely felújításokon esett át. A házban található folyosó melyről 3 szoba nyílik, továbbá: konyha, kamra, fürdőszoba wc-vel káddal és zuhanyzóval, padlásfeljáró és egy második bejárat. Az ingatlan 2958 nm2-es telekkel rendelkezik, ami tökéletesen alkalmas gazdálkodásra vagy akár további építkezésre. A ház mellett garázs található szerelőaknával és további gazdasági és tároló épületekkel, ami tökéletesen alkalmas állattartásra, fa tárolásra stb... A tető jó állapotú a tetőtér beépíthető külön feljáró helyiséggel rendelkezik melyben használat kész lépcső található. A ház részben alápincézett. Összközműves, összkomfortos. A fűtés gázkazánnal, illetve vegyestüzelésű kazánnal működik a hőleadás radiátorokkal történik. A meleg vizet gázbojler biztosítja. Három fázisú nappali (3x25A) és éjszakai (3x25A) árammal. A telken több kút is található (ásott, fúrt) és egy házi vízmű is. Adottságaiból adódóan tökéletesen alkalmas önellátásra is. A ház részben szigetelve lett és újra lett színezve. A legtöbb nyílászáró cserére került. A ház festve lett (a legtöbb fal glettelve is), így a ház beköltözésre alkalmas. Jó infrastruktúra. Közel az Osztrák határ 20 km-re akár ingázásra is tökéletes. Környék bővelkedik munkalehetőségekben Kapuvár 9 km-re Csorna 11 km-re található. Jó a közlekedés, ezen a vonalon haladnak a Győri és Soproni busz járatok, amik mind megállnak és a vonatok is. A településen belül van iskola és óvoda, felnőtt és gyermek házi orvosi rendelő. Bolt, dohánybolt, presszó, falatozó, virágbolt, szépségszalon, fodrász és több horgásztó is található a helyben. Akár azonnal beköltözhető! 36.499.000 millió Ft 94.300 Euró Egyeztetés után megtekinthető. Érdeklődni a 06302626301 Az ingatlan alkalmas csok és babaváró hitelt is fel lehet venni.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1964
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
kert
jó közlekedésű
csendes
világos
kamra
erkély
terasz
pince
melléképület
műhely
kábeltévé
internet
telefon
bútorozatlan
vízórás
hőszigetelt
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kassai-Varga Georgina
+36 30 826 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kassai-Varga Georgina
+36 30 826 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY