Eladó ház Szántód 136 nm
Eladó ház Szántód 136 nm
Eladó ház Szántód 136 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7459232
Referenciaszám: HZ034992
Frissítve: 1 napja

Szántód eladó családi ház 4 szobás: 132,9 millió Ft

132,9 millió Ft
977 206 Ft/m²
136 m²
Alapterület
486 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 385 710 Ft
Második évtől
526 380 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Szántódon a parttól körülbelül 200 méterre egy szépen felújított nyaraló. A felújítás alatt fontos szempont volt, hogy a lehető legkényelmesebb fenntartású legyen az ingatlan. Szinte gondozásmentes kert került kialakításra öntöző rendszerrel a természetes növényeknek, amelyhez műfű lett kialakítva. Kettő autó számára fedett parkolás az udvarban. A ház szigetelve van és a nyílászárok cserélve lettek. Távolról is vezérelhető fűtésrendszer teszi komfortossá a hőmérsékletet.Az ingatlanban található négy darab hálószoba, kettő különálló wc, kettő fürdő, egy légtérben a konyha, étkező és közlekedő, valamint egy tárolót tartalmaz az ingatlan. A telek nagysága 486nm, a ház hasznos alapterülete teraszokkal 136nm. A ház csatornázott, a víz, a gáz és az villany be van vezetve. Az ingatlan tehermentes.Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését kérem , hogy hívjon bizalommal , akár hétvégén is!Kedvezményes ügyvédi díjakkal , energetikai tanúsítvány beszerzésével , és banki hitelek ügyintézésében való segítségnyújtással támogatom Önt a vásárlásban.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1981
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ilucán Tünde Duna House - Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 20 574 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ilucán Tünde Duna House - Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 20 574 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY