Eladó ház Szabolcsbáka, Központ 120 nm
Eladó ház Szabolcsbáka, Központ 120 nm
Eladó ház Szabolcsbáka, Központ 120 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7944113
Referenciaszám: M262645
Frissítve: 9 napja

Szabolcsbáka eladó családi ház 3 szobás: 19,2 millió Ft

19,2 millió Ft
160 000 Ft/m²
120 m²
Alapterület
1219 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 55 723 Ft
Második évtől
76 046 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szabolcsbáka központjában eladó egy 3 szobás, 100 nm-es családi ház. Az épület nagyobb része 1976-ban épült szilikátból, a konyha és a mellékhelyiségek a 80-as évek elején lettek hozzáépítve tufából. A tető héjazata pala, a hátsó teraszt poliészter lemez fedi. A konyha alatt egy óriási pince, a konyha mellett kazánház, egy garázsnak is kialakítható betonozott tároló, 2 sertésól és fatároló található. A fűtés gázkonvektorokkal és cserépkályhákkal történik. A 2 kompakt méretű cserépkályha az elmúlt évben lett átrakva, melyekhez korábban betárolt nagy mennyiségű konyhakész tüzifa is jár. A fürdőszobában új, kéményes gázkonvektor és új, hőtárolós gáz vízmelegítő várja új tulajdonosát. A 2 bejárati ajtó és az ablakok többsége 20 évvel ezelőtt műanyagra lett cserélve, 10 évvel ezelőtt pedig a szobákban laminált padló és új beltéri ajtók, az egyéb helyiségekben hidegburkolat került beépítésre. Az 1219 nm-es telken az első udvar mögött egy konyhakert található, nyomott rendszerű fúrt kúttal ellátva. Vezérelt és ipari áram is rendelkezésre áll. Az ingatlan Szabolcsbáka csendes, nyugodt szegletében, mégis a központhoz közel található. Az általános iskola kb. 300 méterre van és egy sétálóutcán elérhető. A per-, igény-, tehermentes ház felújítás nélkül költözhető, szép állapotban van. Pénzügyi tanácsadással, hitel ügyintézéssel (falusi CSOK, CSOK Plusz, Babaváró, kedvezményes lakáshitel) segítjük ügyfeleinket, melyről részletes tájékoztatást adunk OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont irodáinkban.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1976
Erkély:
7,2 m²
Terasz:
11,3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos
világos
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kocsis András Nyíregyháza Szegfű utca 14 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 301 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kocsis András Nyíregyháza Szegfű utca 14 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 301 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY