Eladó ház Szabadszállás 42 nm
Eladó ház Szabadszállás 42 nm
Eladó ház Szabadszállás 42 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8064312
Referenciaszám: M272190
Frissítve: 16 napja

Szabadszállás eladó családi ház 1+1 fél szobás: 6,5 millió Ft

6,5 millió Ft
154 762 Ft/m²
42 m²
Alapterület
1125 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 18 865 Ft
Második évtől
25 745 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bács-Kiskun vármegye Szabadszállás településen, Kecskeméttől 38 km, Budapesttől 80 km távolságra megvételre kínálok egy egyszerű, falusi 42 m2-es, korának megfelelő állapotú, vegyes falazatú, komfort nélküli házat 1125 m2-es telken. Az ingatlanba a régi elrendezésű parasztházaknak megfelelően egy mozaiklapos konyhába lépünk először, jobbra egy 21 m2-es linóleummal borított nagyszoba található, balra pedig 8,6 m2-es földes kisszoba van. A ház egy szintén földes kamrával és egy mozaiklapos kiskonyhával folytatódik. A házban vezetékes víz van, az áram kikötésre került, a csatorna az udvarig került bevezetésre. A ház fűtése jó állapotú kályhákkal megoldott, amelyek vétel esetén az eladási ár részét képezik. Az ingatlan rendezett környéken, a település egyik főutcájában helyezkedik el. Az ingatlan tehermentes, jogilag rendezett, azonnal költözhető. A település ellátottsága, infrastruktúrája jó, a közelben orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek (COOP, SPAR, Reál), művelődési központ-könyvtár, háziorvosi rendelők, szakrendelő, gyógyszertár, hentes, cukrászda, piac, stb. található, volánbuszok biztosítják a távolsági közlekedést, a Budapest-Kelebia vasútvonal teljes felújítása jelenleg zajlik. Ezt a hangulatos, saját igénynek megfelelően felújítandó kis alapterületű házat méretéből adódóan ajánlom egyedülállóknak vagy idősebb pároknak. Vevő ügyfeleinket teljeskörű ügyintézéssel, szakmai hátterünkkel segítjük az ingatlan megvásárlásában. Bővebb információért keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfort nélküli
garázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Jánosné Kiskőrös Petőfi tér 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 374 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Jánosné Kiskőrös Petőfi tér 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 374 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY