Eladó ház Sukoró 83 nm
Eladó ház Sukoró 83 nm
Eladó ház Sukoró 83 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8075883
Referenciaszám: HZ079906-4624245
Frissítve: ma

Sukoró eladó családi ház 2 szobás: 83 millió Ft

83 millió Ft
1 000 000 Ft/m²
83 m²
Alapterület
1091 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 240 887 Ft
Második évtől
328 740 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Rusztikus Bájú Paraszt Ház Sukoró KözpontjábanCsodálatos lehetőség várja Önt Sukoró szívében, egy igazi műemlék jellegű parasztházban. Ez a varázslatos otthon összesen 83 m2 alapterülettel büszkélkedik, melyet gondosan megőriztünk az idők során, hogy megőrizzük a hagyományos rusztikus hangulatot.A Népi Építészeti Program keretin belül felújított épület, teljes dokumentációval.Jellemzők:- A falazat vályogból készült, amely időtlen hangulatot áraszt.- A tetőszerkezet fa vázon nyugszik, melyet a nádtető tesz teljessé, ami 2023-ban teljes cserén esett át, így Ön nyugodt szívvel élvezheti az autentikus stílust.- A belső tér kényelmes és praktikus, ideális a vidéki élet szerelmeseinek. Egy szoba, konyha, étkező és fürdőszoba biztosítja az otthonos környezetet.- 2003-ban kialakításra került egy modern fürdőszoba, melyet műanyag csövekkel szereltünk fel.- A teljes házban réz vezetékek találhatóak, biztosítva ezzel a megbízható vízellátást.Kiegészítő helyiségek:- Egy külön bejáratú vendégszoba és egy hagyományos szín is tartozik az alapterülethez, ideális vendégek fogadására vagy saját kis műhely kialakítására.- A telek területe impozáns 1091 m2, mely sok lehetőséget rejt magában.Kert és Környezet:- Az utcafronton egy lépcsős rész vezet le minket a házhoz, ahol található egy ásott kút és egy kerti kiülő is, melyek tökéletes helyet kínálnak a pihenésre és a természet közelségének élvezetére.- A telek teljesen körbekerített, biztosítva ezzel a magánéletét és nyugalmát.- Az előkert gondozott gyepesített része csábítóan várja, hogy a friss levegőben pihenhessen és kikapcsolódjon.Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget egy igazi vidéki életre! Hívjon még ma, hogy megtekinthesse ezt a lenyűgöző műemlék jellegű parasztházat Sukoró központjában!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1860
Energetikai besorolás:
C

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedüs Zoltánné Zita Duna House Székesfehérvár, Gárdony, Siófok Az iroda összes hirdetése
+36 30 822 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedüs Zoltánné Zita Duna House Székesfehérvár, Gárdony, Siófok Az iroda összes hirdetése
+36 30 822 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY