Eladó ház Sóskút, Petőfi Sándor utca 110 nm
Eladó ház Sóskút, Petőfi Sándor utca 110 nm
Eladó ház Sóskút, Petőfi Sándor utca 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7973393
Referenciaszám: HZ054472
Frissítve: 17 napja

Sóskút eladó családi ház 3 szobás: 58 millió Ft

58 millió Ft
527 273 Ft/m²
110 m²
Alapterület
911 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 168 331 Ft
Második évtől
229 722 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Sóskuton két különálló lakóház egy udvarban! Kiváló lehetőség külön költözőknek, több generációnak.Sóskut egy kellemes és bájos kis település, amely Budapesttől délnyugatra található. A község a Budapest és Fejér megye határán fekszik, így ideális hely a városi élet és a vidéki csend egyensúlyának megtalálására. Az M6 autópálya közelsége lehetővé teszi, hogy néhány perc alatt elérjük a fővárost, így a munkába járás egyszerű és gyors. A környező erdők és mezők lehetővé teszik a természetközeli élet élvezetét, túrázásra, kerékpározásra és szabadidős tevékenységekre adnak lehetőségeket.Ingatlan jellemzői:Elhelyezkedés: Sóskut, Budapesttől mindössze 20 percre.Ingatlan típusa: Két különálló lakóház egy közös udvarban.Bejáratok: Mindkét háznak külön bejárata van, így teljesen privát lakhatóságot.Terület: Az összesen 1020 négyzetméter.Telek mérete: 911 négyzetméter, ahol lehetőség van a közös udvart leválasztani.A két ház külön külön is megvásárolható.Az első ház:Mérete: brutto 56 négyzetméter.Szobák száma: 2 szoba, 1 fürdőszoba, közlekedő, konyhaFűtése hűtő-fűtő klímával megoldott, de igény szerint alakítható.Tágas terasz és kertkapcsolat.Az első ház ára külön vétel esetén: 28 millió forintA második ház:Mérete: brutto 54 négyzetméter.Szobák száma: 1 hálószoba, ebédlő+konyha, 1 fürdőszoba.A fűtést és a melegvizet gázcirkó biztosítja.A második ház ára külön vétel esetén: 28 millió forint.Ingatlan előnyei:Ideális nagy családoknak, vagy két generációnak.Kiváló lehetőségbefektetésre, a második ház hosszú bérbeadásra is alkalmas.Csendes, nyugodt környezet.Tágas, árnyékosudvar, gazdálkodásra alkalmas felső kert.Az udvarban van egy borospince és egy 26 m2-es rézsűbe vájt garzonlakás, ami műhyelynek, nyárikonyhának vagy egyéb tevékenységre alkalmas.Az ingatlanok külön helyrajzi számmal és külön mérő órákkal rendelkeznek. A hátsó ingatlan azonnal költözhető, az első pedig rövid határidővel.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1948
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magyar Veronika Duna House - Biatorbágy Az iroda összes hirdetése
+36 30 582 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magyar Veronika Duna House - Biatorbágy Az iroda összes hirdetése
+36 30 582 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY