Eladó ház Sopron 245 nm
Eladó ház Sopron 245 nm
Eladó ház Sopron 245 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7932670
Referenciaszám: 166543
Frissítve: 16 napja

Sopron eladó családi ház 5 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
183 265 Ft/m²
245 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 311 Ft
Második évtől
177 837 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Sopron Ingatlaniroda kínálatában eladó a #166543 hivatkozási számú soproni családi ház. Kínálunk Önnek egy sokoldalú ingatlant, amely ideális lehet családoknak vagy befektetőknek. Az ingatlan három szinten terül el, és változatos lehetőségeket nyújt új otthon kialakítására. Ingatlan részletei: -  Földszint (83 m2): Két szoba, konyha és fürdőszoba található itt, biztosítva a kényelmes nappali teret minden generációnak. -  Tetőtér (67 m2): Három szoba és előtér lett kialakítva, így lehetőség nyílik kényelmes hálószobák vagy dolgozószoba kialakítására. -  Pince (95 m2): Két helyiség, kazánház és több tárolóhelység teszi teljessé az ingatlant, tökéletesen alkalmazkodva a család igényeihez. -  Különálló garázs és műhely (60 m2): Ideális hely a járművek biztonságos tárolására és kreatív tevékenységeknek. -  Kert (70 m2): A zöld kert kiváló lehetőséget nyújt a pihenésre és kerti partikra. További információk: -  Az ingatlan felújítandó állapotban van, így lehetőség nyílik egyedi elképzelések megvalósítására és az otthon személyre szabására. -  Az elektromos kapuval zárt udvarban elhelyezkedő ingatlan egy csendes, mindössze három lakásos közösség része, amely biztonságot és nyugalmat kínál. Ideális lehetőség azoknak, akik szeretik saját elképzeléseiket megvalósítani! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó soproni családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #166543 Az Openhouse Sopron Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Kandalló
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Moran-Villota Iván Openhouse Sopron Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 340 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Moran-Villota Iván Openhouse Sopron Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 340 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY