Eladó ház Somogyvámos 98 nm
Eladó ház Somogyvámos 98 nm
Eladó ház Somogyvámos 98 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7940517
Frissítve: 3 hónapja

Somogyvámos eladó családi ház 1+1 fél szobás: 24 millió Ft

24 millió Ft
244 898 Ft/m²
98 m²
Alapterület
900 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 69 654 Ft
Második évtől
95 057 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Balaton közelében tulajdonostól bruttó 98m2-es családi ház 25 millió Ft értékben Somogyvámoson, Somogy megyében! Azonnal költözhető! Balatontól 26 km-re, Kaposvártól és Marcalitól is 30 km-re található a családi ház Somogyvámoson egy földszintes, 2 szobás bruttó 98 m2-es vastag falú (50-60 cm) vályog parasztháza, melynek tetőtere beépíthető, a telek hozzá pedig 900 m2. Az elosztását tekintve: Nappali (23 m2), fürdőszoba (14 m2), konyha (16 m2), kamra (4 m2), hálószoba (11 m2), előszoba (6 m2), terasz (18+15 m2). Kis költségű ráfordítással is könnyen nappali + 3 szobás házzá alakítható (bővítés és hozzáépítés nélkül)! MÁSODIK FOTÓ AZ ÁTALAKÍTÁS UTÁNI KÉPET MUTATJA! Nagy konyhája igény szerint nappalivá alakítható, hatalmas fürdőszobája pedig megosztva a konyhának és az étkezőnek is helyet adhat. Az épület belső részét 2012-ben felújították, új villany, víz és szennyvíz vezetékeket, hideg és meleg burkolatokat kapott. A nyílászárókat lecserélték (hőszigetelt fa)! Új gázkazán szolgáltatja a fűtést és a padlófűtést! A melegvízről új bojler gondoskodik. Aljzatszigetelt padló, órák (villany, gáz, víz) két éve cserélve. Két kéménnyel rendelkezik, így akár fatüzeléssel is kiegészíthető a fűtés rendszer. A ház rezsiköltsége nem lépi túl a rezsivédelmet (villany, gáz)... Tetőtér és a telek 30%-a még beépíthető! Kül- és beltéri festést igényel még. A telken melléképület és száraz pince található, külön 2 oldalról megközelíthető a telek másikrésze (külön áron megvásarolható). Az első része parkosított, a hátsó nagy terület önfenntartásra is alkalmas terület, gyümölcsfákkal! Az öntözés megoldható csepegtetős rendszerrel a gravitáció segítségével is a telek lejtése miatt, déli fekvésének köszönhetően pedig egész nap napsütést kap! Az ingatlan szép, csendes környéken, közel a központhoz helyezkedik el (helyi boltok, buszmegálló, óvoda, iskola, orvosi rendelő) gyalog pár perc alatt elérhetőek. Balaton és 2 nagyváros gyorsan, jól megközelíthető 25-30 percen belül! Igazi nyugalom szigete, a Krisna-völgy szomszédságában! A falu közösségének jelentős része Krishna hívő! Ennek köszönhetően a környék biztonságos! Ha szeretne több képet, információt, keressen az elérhetőségek egyikén, akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Padlófűtés
Terasz:
33 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
összkomfortos
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
terasz
pince
melléképület
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 783 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 783 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY