Eladó ház Somogyvámos 90 nm
Eladó ház Somogyvámos 90 nm
Eladó ház Somogyvámos 90 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7933151
Frissítve: 4 hónapja

Somogyvámos eladó családi ház 3 szobás: 29 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
29,84 millió Ft
331 568 Ft/m²
76 316 EUR
848 EUR/m²
90 m²
Alapterület
4230 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma
Az Openhouse Balatonboglár Ingatlaniroda kínálatában eladó a #165661 hivatkozási számú somogyvámosi családi ház. Felújítás után tökéletes otthon - eladó CSALÁDI HÁZ Somogyvámoson! Megvásárlásra kínálunk egy 2022-ben műszakilag felújított, 90 nm-es, 4200 nm-es telken lévő, kiváló tulajdonságokkal bíró, CSALÁDI HÁZAT. CSALÁDI HÁZ jellemzői: - 2022-ben teljes felújítás, víz és villanyhálózat, - garázs, pince, nyári konyha, - ősfás buja növényzet, bőven termő bio gyümölcsfák egy egészségesebb életért - biztonságos, családias környék, barátságos szomszédok, a nyugodt hétköznapokért A VÉTELÁR ALKUKÉPES! Az ingatlan megvásárlását követően vállaljuk: - a birtokbaadási esemény lebonyolítása - ingatlan bérbeadása, hasznosítása (szezonális vagy éves jelleggel) - lakberendezői (Home Staging) szolgáltatás - kedvezményes díjú, szakszerű költöztetés Hely: Somogyvámos Ár: 29,9 M Ft Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó somogyvámosi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #165661 Az Openhouse Balatonboglár Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Nincs fűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
komfortos
garázs
kert
télikert
csendes
világos
belsőkert
terasz
pince
melléképület
bútorozatlan
vízórás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Majláth Lilla
+36 20 316 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Majláth Lilla
+36 20 316 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY