Eladó ház Somogysárd, Lakóövezet 150 nm
Eladó ház Somogysárd, Lakóövezet 150 nm
Eladó ház Somogysárd, Lakóövezet 150 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7801645
Referenciaszám: M248501
Frissítve: 18 napja

Somogysárd eladó családi ház 4+1 fél szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
199 334 Ft/m²
150 m²
Alapterület
4463 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 86 777 Ft
Második évtől
118 426 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Somogysárd községben családi ház, szép nagy telekkel eladó. A település 19 km-re van a megyeszékhelytől, de még is minden közintézmény ( bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, posta, boltok.. stb ) megtalálható itt. Szép fő utcájában található ez a nagyon jó, családi ház ahol négy és fél szoba, konyha kamra, közlekedő fürdőszoba áll a leendő lakók rendelkezésére. A házban egy nagy 90 m2 garázs ( 3 autó is elfér... ) alatta egy nagy pince ahol a telken megtermelhető szőlőből a boroknak kiváló tároló helye van. A nagy telken kb. 80 m2 melléképület is található , melyben egy külső garázs is helyet kapott a volt istálló és tárolók mellett. A kertben kb. 20 gyümölcsfa ( alma, körte, szilva , füge, dió, stb.. ) továbbá 4 sor szőlő is ( bor és csemege ) ontja termését az itt élő családnak. A széles dupla telken nem csak a család élelme termelhető meg, hanem vállalkozás céljára is rendkívül sok lehetőséget biztosít. A ház fűtése gáz konvektorokkal és kályhákkal, továbbá egy nagy cserépkályhával biztosított. Egy fűtési szezonra való fa is tárolva van a melléképületben. ( benne van az árban ) Meleg víz, éjszakai kedvezményes árammal működő , villanybojlerből, nyerhető. A szennyvíz az udvaron a legmodernebb ( 1 éve készült ) ülepítő tartályba gyűlik melyet a helyi önkormányzat havonta ellenőriz és kezel. 2023. novemberben elkészült a ház villany vezetékeinek teljes cseréje, melyre az új tulajdonosnak nem kell nagyobb összeget ( 800 000Ft ) költenie. A ház nem vizes, a tető cseréppel fedett, rendben van . Nagyon jó ár- értékarányú ingatlan, kimondottan ideális nagycsaládosok számára. A meghirdetett árból ilyen jó helyen, ilyen nagy telken, ekkora házat semmiképen nem lehetne felépíteni! Ha sikerült felkeltenem érdeklődését , kérem hívjon , hogy előre egyeztetett időpontban megmutathassam ezt a rendkívül jó ingatlant. Ne habozzon, hisz változik fél év múlva a CSOK , a kedvezményes lakásvásárlási hitel és azok feltételei. Az OTP Bank szakmai hátterével, gyors, ingyenes ügyintézéssel áll rendelkezésére. Az OTP Ingatlanpont kizárólagos ajánlásával.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
világos
telefon
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Magdolna Kaposvár Honvéd utca 27 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 929 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Magdolna Kaposvár Honvéd utca 27 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 929 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY