Eladó ház Solymár 253 nm
Eladó ház Solymár 253 nm
Eladó ház Solymár 253 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7993348
Referenciaszám: 213306147
Frissítve: 16 napja

Solymár eladó családi ház 6 szobás: 279 millió Ft

279 millió Ft
1 102 767 Ft/m²
253 m²
Alapterület
1040 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 809 729 Ft
Második évtől
1 105 042 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Solymáron a Pilisi parkerdő közvetlen közelében, Kakukhegyen egy, EGYEDI TERVEZÉSŰ, MEGÚJULÓ ENERGIÁVAL, épült napelemekkel felszerelt, 250nm-es, Nappali + 5 különálló szobával, rendelkező 2 generációs, LUXUS, Családi Ház eladó. Az ingatlan 2020-ban, Elvehetetlen panorámával rendelkező 965 nm-es telekre épült. A parkosított kert, öntözőrendszerrel felszerelt, folyamatosan karbantartott és rendkívül jól megőrzött állapotban van, mint ahogyan a ház is. A Délnyugati fekvésű, ingatlan belső három szintes, ahol hatalmas ablakokkal körülvett, egész nap világos, konyha, étkező, nappali, közlekedő, előszoba, tároló helyiségek, különálló szobák, illetve szintenként fürdőszobák, összesen 3 WC, beépített szekrények, kerültek kialakításra. Valamint a szintéként kialakított, hátsó hatalmas (14nm,12nm,34 nm) teraszok és a gyönyörű kert is a kényelmet biztosítja az ott lakók részére. A ház pinceszintjén jelenleg egy tornateremnek kialakított rész található, melyből egy külön lakrész is könnyedén berendezhető. Az ingatlan fűtése megújuló energiával: A napelemek megtermelik a kellő energiát, így a hőszivattyú, és vízteres vegyes tüzelésű kandalló, mennyezeti hűtés-fűtés, padlófűtés, légkondicionáló, egyrészt rendkívül alacsony rezsiköltséget eredményeznek, mindemelett kellemes hőérzetet is biztosít ebben a Harmonikus otthonban. Fűtés számla: 0.Ft Villanyszámla: 0 Ft Hálózati víz, csatorna és szemétszállítás az összes költség, (nem kikerülhető, de ez egy 250m2 ingatlan esetén elenyésző költség) ‼️  A kertben kialakított Tóból a kert öntözése, öntözőrendszeren keresztül is megoldott. Így a vízhasználati díj is rendkívül alacsony. Műszaki Tartalom:   -15 -ös zsalukőfal 20 cm vastag dryvit szigeteléssel - 3 rétegű prémium nyílászárók, beépített elektromos redőnyökkel, szúnyoghálóval - MIDEA hőszivattyú, padlófűtés, mennyezet hűtés-fűtés - Nagyteljesítményű 7.4 KW-os napelem rendszer hálózati visszatáplálással (éves elszámolás lehetséges). - 2000 literes puffer tartály - Hatalmas Dupla garázs - Parkosított, karbantartott udvar, öntöző rendszerrel - Riasztó vezetékek előkészítve Aki,nyugalomra, zöld környezetre, kikapcsolódásra vágyik, de mégis közel a fővároshoz, azoknak kiváló választás lehet, ez a szinte 0 Ft-os rezsiköltségű csodálatos otthon. Az ingatlan infrastruktúráját tekintve is kiváló: a vasútvonalat nagyon sok helyi lakos használja, hiszen vonattal 20 perc alatt a Nyugati pályaudvarra érhetünk, valamint autóval is 20-25 perc a Fővárosba vezető út. Közelben megtalálhatóak, iskolák, óvodák, de magán óvodák és magán iskolák is egyaránt, játszóterek, lovaglási lehetőségek, télen korcsolyapálya, egészségügyi központok, éttermek, bevásárlási lehetőségek, Auchan, Lidl,Aldi, Spar, Kfc, Burger king.   

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2020
Energetikai besorolás:
A+
Napelem:
Van
villany
víz
csatorna
ipari áram
duplakomfortos
garázs
panoráma
internet
bútorozott
vízórás
hőszigetelt
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Békefi Brigitta Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 70 904 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Békefi Brigitta Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 70 904 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY