Eladó ház Solymár 150 nm
Eladó ház Solymár 150 nm
Eladó ház Solymár 150 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7972540
Referenciaszám: HZ068882
Frissítve: 16 napja

Solymár eladó családi ház 4 szobás: 174 millió Ft

174 millió Ft
1 160 000 Ft/m²
150 m²
Alapterület
861 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 504 992 Ft
Második évtől
689 166 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
PANORÁMÁS , AZONNAL KÖLTÖZHETŐ ÚJSZERŰ CSALÁDI HÁZ SOLYMÁRON, A KEREKHEGY lábánál.Eladó Solymár  egyike legszebb utcájában, elvehetetlen panorámás ,  újszerű állapotú, 4 szobás, 150 m2-es családi ház, 860 m2-es telekkel.A családi ház teljeskörű felújításon esett keresztül, így nyerte el korszerű, minden igényt kielégítő jelenlegi formáját.A korszerűsítés magába foglalja a ház teljes szigetelését,ajtók-ablakok, víz-villanyvezetékek teljes cseréjét, energiatakarékos fűtési rendszer kiépítését, a földszinten padlófűtés is kialakításra került.Az ingatlan 2 szintes, a földszinten az amerikai- konyha- nappali egysége közvetlen terszkapcsolatot alkot, elvehetetlen panorámával. Egy hálószoba a földszinten, az emeleten  2 hálószoba került kialakításra.További kényelmet biztosítja a szintenkénti 1-1 fürdő megléte.A kertben fedett beálló, 2 gépkocsi beállására alkalmas.A lokáció kiváló, II. kerület közelsége, a vasút és a buszos közlekedés is gyors bejutást biztosít a főváros központjába. Bevásárlási lehetőség, állami és nemzetközi oktatási intézmények - a francia iskola szintén könnyen megközelíthető távolságra van.Csend, nyugalom, zöld környezet, egy kiváló helyen! Családosoknak kiváló választási lehetőség!További tájékoztatásért bizalommal várom érdeklődésüket!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2012
Erkély:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koppándi Zsuzsanna Duna House - Hidegkút Az iroda összes hirdetése
+36 70 949 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koppándi Zsuzsanna Duna House - Hidegkút Az iroda összes hirdetése
+36 70 949 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY