Eladó ház Solymár 295 nm
Eladó ház Solymár 295 nm
Eladó ház Solymár 295 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7969083
Referenciaszám: H479901
Frissítve: 19 napja

Solymár eladó családi ház 5 szobás: 169,9 millió Ft

169,9 millió Ft
575 932 Ft/m²
295 m²
Alapterület
792 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 493 093 Ft
Második évtől
672 927 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Solymár legszebb és frekventált részén Kerekhegyen kínálok megvételre egy örök és körpanorámás körbe napozott családi házat, melyet 2002-ben minőségi anyagokból építettek, egy széles utcafronttal rendelkező sík telekre. Az ingatlan páratlan adottságokkal rendelkezik, elszeparált helyen található és az épület "intim" elhelyezkedésével és praktikus kialakításával ideális otthona lehet családjának! A tető komplett felújítása 2 évvel ezelőtt megtörtént, dupla szigeteléssel, antracit színű Bramac cseréppel, ereszcsatornák cseréjével. Az alsó szinten elektromos redőnyök lettek felszerelve. Az ingatlan műszakilag rendben van, esztétikailag az új Tulajdonos igényére alakítható. Méretek: Telek: 1134nm.. Ház nettó: 295nm, bruttó: 315nm + 55nm terasz + kert. Alsó szint nettó: 107nm.. Felső szint nettó: 97,3nm, bruttó: 112,5nm.. Garázs szint nettó: 91,5nm.. Ingatlan jellemzői: Alsó szinten tágas nappali-étkező-konyha kamrával, valamint egy kertre néző szoba, fürdőszoba és előszoba került kialakításra. A nappali egy 55nm-es terasszal és kertkapcsolattal rendelkezik. A felső - tetőtéri szinten egy tágas hallból nyíló külön nyíló 3 nagy méretű hálószoba, gardrób és egy 12nm-es fürdőszoba kapott helyet. A garázs szintjén két gépkocsi beállóhely a biztonságos parkoláshoz, továbbá háztartási helyiségek, kazán helyiség és raktár/tároló helyiségek állnak rendelkezésre. A garázs előtt még két gépkocsi kényelmesen parkolhat. Kert és külső: Öntöző rendszer kiépítve a kert gondozásához. Medence kialakítható a továbbiakban az extra kényelemért és szórakozásért. Közlekedés: 157-es busszal könnyedén megoldott, a megálló mindössze 4 perc sétára van (350 méter). Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget ha családjának új otthont keres, vagy akár természetes környezetben keres cégközpontot! További információkért és a megtekintéssel kapcsolatosan, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Terasz:
55 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tabányi Andrea Otthon Centrum - XIII. kerület - Katona Six Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tabányi Andrea Otthon Centrum - XIII. kerület - Katona Six Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY