Eladó ház Solt 160 nm
Eladó ház Solt 160 nm
Eladó ház Solt 160 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8061876
Referenciaszám: HZ086889
Frissítve: 16 napja

Solt eladó családi ház 3 szobás: 24,9 millió Ft

24,9 millió Ft
155 625 Ft/m²
160 m²
Alapterület
1190 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 266 Ft
Második évtől
98 622 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Érdekel egy több lehetőséget is magába fogalaló ingatlan Solt központi részén?Szeretnéd, ha az otthonodtól pár lépésre lenne a munkahelyed?Akkor remek ajánlatom van!Lakóingatlan jelenglegig elosztásában  3 szobával rendelkezik, emelett helyet kapott egy konyha, fürdőszoba, kamra és egy tároló, amely alatt pince került kiéptésre. A ház elosztásának köszönhetően alkalmas két szoba és egy amerikai konyha nappali kialkaítására. Az épület jelenleg felújutonadó állapotban van, fűtése gáz cirkó.Üzlethelyiség: az épületben helyet kapott egy üzlettér, kettő tároló, és egy vizesblokk. A megosztásásnak köszönhetően kialkítható bármilyen vállakozás, akár több különálló helyiségéként (szépségápolási szalon - körmös, fordársz, kozmetika-; masszázs, fitnesztevékenység.....stb) vagy akár egy második családi fészek.A környék: az utca tiszta rendezett, közvetlen közelében megtalálható minden szolgáltató és bolt, valamint a duna is elérhető távolságra van. Ajánlom azoknak ezt az ingatlant, akik szeretnék, hogy otthonuk közelében legyen a vállalkozásuk, munkahelyük vagy két generációs együttélést terveznek. 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1941
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lombosi Andrea Duna House - Szekszárd Az iroda összes hirdetése
+36 30 433 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lombosi Andrea Duna House - Szekszárd Az iroda összes hirdetése
+36 30 433 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY