Eladó ház Siófok 260 nm
Eladó ház Siófok 260 nm
Eladó ház Siófok 260 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7904680
Referenciaszám: 165860
Frissítve: 17 napja

Siófok eladó családi ház: 95 millió Ft

95 millió Ft
95 286 Ft/m²
260 m²
Alapterület
997 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 275 714 Ft
Második évtől
376 269 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda kínálatában eladó a #165860 hivatkozási számú siófoki családi ház. Eladó többlakásos családi ház Siófokon! Kiváló adottságokkal rendelkező 260 (!!!) nm-es családi ház (5 db apartmanra osztva) eladó Siófok közkedvelt részén, a Balatonparttól párszáz méterre. - 260 nm, 997 nm telken - 5 lakórészre kialakítva - 7 hálószoba - erkély - gardróbszoba - dél-keleti tájolás - kertvárosias környezet - parkolási lehetőség az udvarban (2) - fedett kerti (kb 12 fő férőhelyes) kiülő a nyáresti beszélgetésekre - Aranyparti szabad strand max 10 p séta Kiadásra, nyaraltatásra vagy nagycsaládosok részére ajánlom. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó siófoki családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #165860 Az Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mándli Mercédesz Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 495 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mándli Mercédesz Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 495 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY