Eladó ház Siófok 85 nm
Eladó ház Siófok 85 nm
Eladó ház Siófok 85 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7686283
Referenciaszám: HZ084826
Feltöltve: 17 napja

Siófok eladó családi ház 4 szobás: 100 millió Ft

100 millió Ft
1 172 333 Ft/m²
85 m²
Alapterület
862 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 290 226 Ft
Második évtől
396 073 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Siófokon, a Petőfi sétánytól 2km-re kínálunk megvételre egy ez évben megépülő, szinte már kulcsrakész 85 m2 nettó alapterülettel (terasz és PATIO területe nélkül) rendelkező, körbekerített (opcionális) saját kizárólagos használatú kerttel és terasszal, felszíni kocsibeállóval kiegészített, modern dizájnú családi házat .Az elegánsan tágas, napsütötte nappali + konyha + étkező képezi az épület centrumát, ezen kívül 3 szoba, 2 fürdőszoba, kamra és gépészeti helyiség gondoskodik a család kényelméről. A napjainkban egyre keresettebb PATIO, vagyis nyitott belső udvar további extra megoldással teszi még látványosabbá a nappalit és emeli a közös helyiségek hangulatát.A környék közlekedési kapcsolatai is nagyon jók, 7-es út és M7-es autópálya a közelben. így az ingázók is megtalálják számításaikat, Budapest 60 perc távolságra helyezkedik el autóval..Akik az új építésű projektünket választják otthonuknak, közel a híres Petőfi sétányhoz de mégis csendes, nyugodt hangulatban tölthetik mindennapjaikat.-Fűtés:VRV Rendszer (hűtés és fűtés)inverteres hűtő-fűtő klíma-Falazatok:A falazatok egységesen Porotherm rendszerből készülnek, külső térelhatároló falak 30 cm POROTHERM téglából készülnek.A belső válaszfalak 10 cm-es Porotherm vagy 10 vtg. YtongSzeretné megvásárolni? Kevés a pénze? Irodánk teljes körű és ingyenes ügyintézést biztosít, CSOK, banki hitelezés és biztosítási ügyekben!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Holló Szilvia Duna House - Érd, Riminyáki út Az iroda összes hirdetése
+36 20 333 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Holló Szilvia Duna House - Érd, Riminyáki út Az iroda összes hirdetése
+36 20 333 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY