Eladó ház Semjénháza 78 nm
Eladó ház Semjénháza 78 nm
Eladó ház Semjénháza 78 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7966611
Referenciaszám: 3484
Frissítve: 2 hónapja

Semjénháza eladó családi ház 2+1 fél szobás: 16,9 millió Ft

16,9 millió Ft
216 667 Ft/m²
78 m²
Alapterület
1701 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 49 048 Ft
Második évtől
66 936 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csak a SIKER-nél! Kizárólagos megbízás! Zalában, a Letenyei Járásban, Semjénházán eladó ez a remek árfekvésű családi ház - 16,9 MFt Egyre többen gondolkodnak el a vidéki, falusi életvitel előnyein. Az önellátás lehetősége, az egészséges levegő, a megnyugtató környezet napról-napra felértékelődik. Láttuk ezt a mindannyiunkat próbára tevő járvány idején, s látjuk ezt a boltok és piacok árcéduláinál. A napi ésszerűségi megfontolásokon túl az állami pénzt nyújtó falusi CSOK, valamint az egyre alacsonyabb kamatokkal induló lakásvásárlási hitelek is abba az irányba mutatnak, hogy mind többen gondolkodnak el önálló otthon megteremtésén, családi ház vásárlásán. Most egy ilyen lehetőséget kínálunk Nektek, Zala Vármegyében, a Letenyei Járásban, Semjénházán. Semjénházát 571 fő lakja, 219 házban. Nagykanizsától délnyugatra, mintegy 20 percnyi autózásra fekszik. Semjénháza szerepel a falusi CSOK által támogatott települések listáján. Az általunk most bemutatásra kerülő családi ház 1960-ban épült. Beton alapozású, tégla falazatú, palatetős. Energetikai tanúsítványa friss, 2024-es, besorolása I,I. Hasznos alapterülete 78 m2. Földszintes épület, melynek lakóterét 2, teljes értékű, külön bejáratú, utcafronti szoba, előttük egy szoba méretű előtér-közlekedő, innen nyílóan egy félszoba, egy konyha, a konyhából nyílóan egy fürdő, és egy onnan nyíló kamra alkotja. Az előtérből és a kamrából is kiléphetünk a fedett teraszra, amelyen tovább haladva gazdasági melléképület helyiségeihez érkezünk. Fontos megemlítenünk a különálló garázs épületét. A lakóház összközműves: vezetékes vízzel, villannyal, gázzal, szennyvízcsatorna bekötéssel rendelkezik. A ház tetőszerkezete kifogástalan, a gerendázat, a lécezés és a héjalás rendben, behajlások, beázások nincsenek. Az épület mindhárom kéménye a tetősíkon kívül újrarakott, műkőből épített, mégpedig a héjaláshoz megfelelően illesztett bádogozással. Az ablakok hagyományos, fatokos, gerébtokos, redőnyözött nyílászárók. A fűtést gázkonvektorok, a használati melegvizet gázbojler biztosítják. A lakóház az energetikai tanúsítvány szerint a nyári hővédelmi követelményeknek megfelel. Az 1700 m2-es telekre a gépjármű behajtási lehetőség biztosított. ​Az ingatlan tehermentes. Irányára: 16,9 MFt Az ingatlan megismerését ezen az oldalunkon 16 fotóval segítjük. A Tulajdonos látogatókat nem fogad, nem tárgyal, a kontakt felvétele kizárólagos megbízottjával, a SIKER Ingatlannal történik. A mi sikerünk: ha Neked sikerül ! Kód: 3484 ​ Megtekintés időpont előjegyzéssel.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Terasz:
8 m²
Energetikai besorolás:
I
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
kamra
terasz
melléképület
bútorozott
beépített konyhabútor
vízórás
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
SIKER Ingatlan SIKER Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 353 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
SIKER Ingatlan SIKER Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 353 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY