Eladó ház Sellye 180 nm
Eladó ház Sellye 180 nm
Eladó ház Sellye 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7746922
Frissítve: 3 hónapja

Sellye eladó családi ház 4+1 fél szobás: 28 millió Ft

28 millió Ft
155 556 Ft/m²
180 m²
Alapterület
1000 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 81 263 Ft
Második évtől
110 900 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Sellyén egy 1000 nm-es telken található 180 nm-es belső kétszintes családiházat. Az ingatlan egy nagyon csendes kis utcában található, 1986-ban épült, téglaszerkezetű. A ház alsó szintjén található egy garázs, az előszoba, fürdő, egy félszoba, kazánház, nyári konyha, és egy hatalmas klimatizált, padlófűtéses amerikai konyhás nappali. A felső szinten pedig 3 nagyszoba, és egy fürdő és illemhelyiség. Két szobából léphetünk ki a kb. 8 nm-es nagy teraszra, ahol bőségesen van hely akár kertibútor vagy napozóágy kihelyezésére is. Az évek folyamán több felújítás is történt a házban, részben kicserélték a nyílászárókat, felújították a konyhát, és folyamatosan karban tartották az ingatlant. A ház természetesen összközműves, be van vezetve az ipari áram is, fűtéséről választhatóan, gázkazán, vegyestüzelésű kazán, kandalló vagy klíma gondoskodik. A hátsó udvarban több melléképület is található, pl. füstölő, fáskamra, barkácsműhely. A telek teljesen sík, rendezett, a kertben fóliasátor is helyet kapott ahol minden zöldség megterem. Ezen ajánlat különlegessége, hogy akár teljes bútorzattal, 20 köbméter száraz tűzifával, gépekkel, szalagfűrésszel kerül értékesítésre, így Önnek csak a bőröndjét kell hoznia és már be is költözhet. A városban minden megtaláló, pl. iskola, óvoda, boltok, egészségcentrum. Ajánlom mindazon kedves ügyfelünk figyelmébe, akik elfogadható áron egy nagyméretű, jó állapotú családiházat keresnek nyugodt környezetben.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
GG (2016-2023-as besorolás)
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
fűtött garázs
kert
csendes
amerikai konyha
kamra
erkély
terasz
melléképület
műhely
am-micro antennás
bútorozott
beépített konyhabútor
klíma
kandalló
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kőnig Gábor Nexus Ingatlaniroda Pécs Az iroda összes hirdetése
+36 70 773 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kőnig Gábor Nexus Ingatlaniroda Pécs Az iroda összes hirdetése
+36 70 773 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY