Eladó ház Sásd 67 nm
Eladó ház Sásd 67 nm
Eladó ház Sásd 67 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8045942
Feltöltve: 1 hónapja

Sásd eladó családi ház 2 szobás: 17,5 millió Ft

17,5 millió Ft
261 194 Ft/m²
67 m²
Alapterület
248 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 50 789 Ft
Második évtől
69 313 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy 2 szobás téglaépítésű sorház, amely közkedvelt helyen található, jól megközelíthető és kedvező rezsiköltségekkel rendelkezik. A 67 m²-es ingatlan, mely ár tekintetében kiváló ajánlat, ideális választás lehet azok számára, akik egy központi helyen keresnek otthont maguknak vagy befektetési céllal gondolkoznak. A lakás gázkonvektoros fűtéssel rendelkezik, amely egy hagyományos és megbízható megoldást kínál a téli hónapokban. A téglaépítés garantálja a tartósságot és a jó szigetelést, így a rezsi költségek is kedvezőek maradnak az év minden szakában. A lakásban két kényelmes nagyságú szoba található, amelyek kiválóan alkalmasak nappalinak, hálószobának vagy akár dolgozónak is.Konyha-étkező,fürdőszoba,wc,előtér,folyosó. A nyárkonyha különleges értéket ad az ingatlannak: itt a melegebb hónapokban kellemes a főzés, valamint a kertre néző ablakok révén itt az étkezések is a nyugalom és a természetközelség jegyében telhetnek.Minden berendezési tárgy marad! A központi elhelyezkedés miatt minden lényeges szolgáltatás, mint boltok, iskolák, közlekedési eszközök és szórakozási lehetőségek, csupán egy rövid sétára találhatók. A lakás a CSOK igénybevételére is kiválóan alkalmas, így fiatal családok számára is rendkívül vonzó lehetőség Ez az ingatlan nem csak egy lakás, hanem egy otthon, ahol a központi elhelyezkedés és a kedvező fenntartási költségek révén kényelmes és gazdaságos életet kezdhetnek az új tulajdonosok. Ha felkeltette érdeklődését ez a kivételes lehetőség, ne habozzon, keressen meg még ma, hogy egyeztessünk egy megtekintési időpontot!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
belsőkert
étkező
kamra
melléképület
internet
bútorozott
alacsony közös költség
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
pál piroska Dombóvár Az iroda összes hirdetése
+36 30 277 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
pál piroska Dombóvár Az iroda összes hirdetése
+36 30 277 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY