Eladó ház Sárvár 241 nm
Eladó ház Sárvár 241 nm
Eladó ház Sárvár 241 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7919670
Feltöltve: 5 hónapja

Sárvár eladó családi ház 6+1 fél szobás: 128 millió Ft

128 millió Ft
531 120 Ft/m²
241 m²
Alapterület
516 m²
Telek
6+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 371 489 Ft
Második évtől
506 973 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Sárváron, Magyarország egyik legnépszerűbb fürdővárosában eladóvá vált 2011-ben teljesen átépített és felújított családi házunk. Az ingatlan Sárvár nyugati, kertvárosi részén található, csendes, nyugodt környezetben. Kocsival, kerékpárral pár perc a városközpont, egy kellemes 20 perces sétával a vasútállomás is megközelíthető. A ház alsó szintjén egy hatalmas nappali, egybenyitott konyhával, nagy étkező, dolgozó szoba, fürdő, wc, előszoba és egy tágas fedett terasz található. Az emeleten 3 hálószoba, 2 gardrób, fürdő duplamosdóval, káddal és dupla tusolóval, wc, folyosó és télikert/sportszoba került kialakításra. A tetőtérben a háztartási helyiség és egy szoba kapott helyet. A sportszobában elliptikus gép és egy edzőkerékpár, valamint egy kétszemélyes infraszauna van. A helyiséget télen infrapanel fűti. A főépület szigetelt (12 cm Nikecell), nyílászárói duplaüvegű, fa hatású műanyagból készültek. Fém, elektromos redőnyök, szúnyoghálók a szükséges ablakokon vannak. A tetőtér kőzetgyapottal, fóliával szigetelt. A ház falazata tégla, az alapja vasbeton. A fűtésről gázkazán és vegyestüzelésű kazán gondoskodik, hőleadás radiátorokon és padlófűtésen keresztül történik. Az épületben 2 db nagy teljesítményű hűtő fűtő klíma van felszerelve. A melegvizet napkollektor és gázkazán állítja elő. Az ingatlanhoz tartozik egy duplagarázs, ami padlással rendelkezik. A telek északnyugati sarkán van a melléképület, ahol a vegyestüzelésű kazán a vízlágyító berendezés és a puffertartály kapott helyet, valamint kamraként üzemel. Az udvar gyepszőnyeggel és térkővel burkolt. Az árnyékot nyáron egy szivarfa biztosítja. Egy kutyakennel és a melléképületen kutyaajtó is van. Az ingatlan befektetési célra is kiváló. A legjobb minőségű anyagokból hozzáértő szakemberekkel készült. A ház méretét alapul véve, akár panzióvá is alakítható. A bútorok és egyéb ingóságok megegyezés tárgyát képezik, nem részei az eladási árnak. Rendezett tulajdonviszonyok Az ingatlan tulajdonos által hirdetett, ingatlanosok ne keressenek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
2011
Terasz:
17 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Átlagos rezsiköltség:
45 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
garázs
kert
télikert
jó beosztású
csendes
világos
konditerem
amerikai konyha
étkező
gardrób
erkély
terasz
melléképület
mosókonyha
kábeltévé
internet
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gépesített
vízórás
hőszigetelt
riasztó
klíma
parkettás
redőny
reluxa
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 620 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 620 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY