Eladó ház Sarud 80 nm
Eladó ház Sarud 80 nm
Eladó ház Sarud 80 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7836000
Referenciaszám: M250289-4451096
Frissítve: ma

Sarud eladó családi ház 2+1 fél szobás: 27,5 millió Ft

27,5 millió Ft
343 750 Ft/m²
80 m²
Alapterület
996 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 79 812 Ft
Második évtől
108 920 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Álmodozik a csendről, a természet közelségéről és egy kényelmes otthonról? Ezt most megtalálta! Heves megye Sarud településén, a parthoz közel eladó egy kétszintes, 2 és fél szobás családi ház, amely tökéletesen alkalmas nyaralónak vagy állandó otthonnak egyaránt. Az ingatlan jellemzői: Itt megtalálja a csendes, nyugodt környezet és a parthoz való közelség kínálta a kikapcsolódást és a pihenést. A tágas elrendezésű ingatlan megfelelő teret biztosít a mindennapi tevékenységeihez. A gázkonvektorok hatékonyan melegen tartják a házat a hűvösebb időszakokban. A villanybojler mindig rendelkezésre áll álló melegvizet nyújt, hogy kellemes fürdőzésben lehessen része. A masszív tégla szerkezet hosszú élettartamot és stabilitást biztosít. A hőszigetelt nyílászárók kiválóan tartják a meleget, és csökkentik a zajt., a kornak megfelelnek. Az épület alatt található egy tágas garázs, mely az autó tárolása mellett rengeteg tároló helyet biztosít. A nagyméretű udvar parkosított, rendezett, melynek öntözést fúrt kút biztosítja. Sarud a Tisza tónak köszönhetően robbanás szerű fejlődésen ment át ez elmúlt néhány évben. A falu folyamatosan szépül, számtalan szolgáltatással teszi kellemesebbé az itt lakók és nyaralni vágyók életét. Ideális választás családok és azok számára, akik a falusi környezetet részesítik előnyben. Falusi CSOK igényelhető az ingatlanra, így további anyagi segítséget is jelenthet a vásárláshoz. Ne habozzon! Hívjon még ma, hogy megtudjon többet erről a kivételes lehetőségről, és személyesen is megtekinthesse az ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Godó Melinda OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 70 518 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Godó Melinda OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 70 518 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY