Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7886727
Frissítve: 6 hónapja

Sárszentmihály eladó családi ház 4+3 fél szobás: 55,9 millió Ft

55,9 millió Ft
542 718 Ft/m²
103 m²
Alapterület
785 m²
Telek
4+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 162 236 Ft
Második évtől
221 405 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Sárszentmihály legközpontibb részén, magánszemélytől eladó családi ház 3 bejárattal (akár vállalkozások, ipari tevénység számára is alkalmas) Közelben az iskola, óvoda, áruház, gazda és barkácsbolt, tüzép, szolgáltató üzletsor, gyógyszertár. Székesfehérvár könnyen, gyorsan elérhető. Az ár irányár. A ház 1978-ban épült, 785 nm alapterületű frekventált telken helyezkedik el, alapterülete 9x11.5 m. Szerkezetileg kiváló állapotban van, átlagos állapotú, azonnal is költözhető, állandó lakhatásra alkalmas, igény szerint átalakítható tégla falazatú. 3 szintes, pince-földszint-beépített tetőtér kialakítású: 3+3 szoba, két nappali, étkező-konyha, fürdő és külön wc van kialakítva. A pinceszint 88 m2, itt garázs, kazánház és tárolóterek vannak, vízvételi hellyel is ellátott. A teljes lakóterület 128 m2, ebből a földszint 88 m2, a tetőtér 40 m2 hasznos területű. A tetőtérben nappali, közlekedő és két félszoba, valamint 6 nm-es erkély található. Innen érhető el a padlástér is. A házban 3 féle fűtési mód is megoldható (cirkó, szilárd/vegyes tüzelésű kazán, cserépkályha). A világos szobák parkettásak, az emeleti nappali szőnyegpadlós, a többi helyiség járólap burkolatú. A meleg vizet villanybojler biztosítja a zuhanyzós fürdőszobában. A házban, rengeteg kisipari, kézzel készített faburkolat és bútor található. A konyha modern gépekkel gépesített, és egyedi bútorokkal ellátott. A ház berendezése igény szerint külön alku tárgyát képezik. A telken különálló, 20 m2-es alápincézett garázs és több fedett, egyik oldalról nyitott hullámpalás melléképület található. Továbbá külön vételár ellenében ugyan itt a település központjában eladó egy főútvonalról nyíló, önálló helyrajzi számmal rendelkező, 2016 nm-es építési telek egy 380 nm-es könnyűszerkezetes szigetelt, hőszigetelt ablakokkal ellátott műhely, üzemcsarnok. A telek akár társasházak építésére is alkalmas.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 850 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 850 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY