Eladó ház Sárospatak, Dobó Ferenc út 50 198 nm
Eladó ház Sárospatak, Dobó Ferenc út 50 198 nm
Eladó ház Sárospatak, Dobó Ferenc út 50 198 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7934088
Referenciaszám: M262594
Frissítve: 16 napja

Sárospatak eladó családi ház 3 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
151 011 Ft/m²
198 m²
Alapterület
1538 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 86 777 Ft
Második évtől
118 426 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
B.-A.-Z. Vármegye, Sárospatak belvárosi részén, családi ház eladó. A lakóépület alapterülete 198 m2 amely egy 1538 m2-es telken fekszik. A ház erős alapokat kapott. Falazata 60 cm szélességben kőből és téglából épült. Repedések, vizesedés, penészedés nyomai nem tapasztalható. Tetőszerkezetét cserép fedi. A nyílászárók műanyagra lettek kicserélve, hang és hőálló üvegezéssel készültek. A helyiségek belső burkolata: parketta, laminált padló, járólap. A konyhák és a fürdőszobák falazata csempézett. Az épület fűtéséről gáz-konvektorok és cserépkályhák gondoskodnak. Az ingatlan építésekor 3 külön bejáratú lakórész lett kialakítva. Az épület teljesen közművesített. Ezek külön víz és villanyórával felszereltek, így albérletek kiadására is alkalmas. A ház alatti pince zöldség, gyümölcs tárolására egyaránt megfelelő. A főépülethez garázs és tároló helyiségek kapcsolódnak. Az udvar tiszta, virágos, rendezett. A hátsó kertrész gyümölcsfákkal beültetett. A végardói Strandfürdő közelsége miatt egész évben vendégházként is bérbeadható. A Bodrog folyó vonzza a horgászokat, vízisportok kedvelőit egyaránt. Minden korosztálynak ajánlom aki szereti a jó levegőt, tiszta, nyugodt környezetet. A lakóépület frekventált elhelyezkedéséből adódóan a közintézmények, boltok, vasútállomás, stb. rövid időn belül megközelíthető. Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését kérem az M262594-es referenciaszámra hivatkozva keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1959
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sinkó József Miskolc Corvin utca 1-3 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 293 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sinkó József Miskolc Corvin utca 1-3 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 293 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY