Eladó ház Sárospatak, Bodrogpart 195 nm
Eladó ház Sárospatak, Bodrogpart 195 nm
Eladó ház Sárospatak, Bodrogpart 195 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7409644
Referenciaszám: M223063
Feltöltve: 16 napja

Sárospatak eladó családi ház 4 szobás: 47 millió Ft

47 millió Ft
240 410 Ft/m²
195 m²
Alapterület
1002 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 136 406 Ft
Második évtől
186 154 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Sárospatak, belvároshoz közel eső részén, családi ház eladó. Az 1975 ben épült, de 1994-ben teljesen átépített és felújított, 195 nm-es családi ház a hozzá tartozó 40nm-es garzon, 54 nm-es garzon, plusz garázzsal, egy 1002nm-es telken fekszik. A hatalmas fedett teraszról nyílik közvetlenül a rendezett kert, melyen szalonnasütő, virágágyások, kerti tároló található. Továbbá, kiegészül még egy nagyméretű száraz pincével amely fa és szén tárolására is alkalmas, valamint egy nagyon jó klímájú veremmel, amelyben a kertből betakarított zöldségeket átteleltethetjük. 1994-ben, hozzáépítés és felújítás történt. A ház Beton sávalapra épült, bitumenes vízszigeteléssel, B30-as téglából. Külső homlokzata szigetelő nemesvakolattal ellátott. Nyeregtető fából készült cserép héjalással. Külső és belső nyílászárói egyaránt fából készültek, normál illetve hőszigetelt üvegezéssel. A belső terek járólappal, parkettával, tapétával ellátottak, valamint festettek. Az épület fűtése gáz-cirkó és vegyestüzelésű kazánnal ellátott. Melegvíz ellátása villanybojlerrel történik. Teljes közmű és ipari áram is kiépített.A fő épületen kívül van még egy 40nm-es garzon és egy 54 nm-es mini-garzon garázzsal . A telek teljesen körbekerített, gondozott. Az ingatlan kiváló, családi háznak illetve apartmanház kialakítása is lehetséges! Megtekintéssel és további információkkal kapcsolatban kérem, keressen nyugodtan a hét bármely napján. A Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Amennyiben további információra van szüksége vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem, hívjon bizalommal a hét bármely napján! Érdeklődni: M223063 -as referencia számra hivatkozva.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sinkó József Miskolc Corvin utca 1-3 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 293 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sinkó József Miskolc Corvin utca 1-3 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 293 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY