Eladó ház Sarkad 64 nm
Eladó ház Sarkad 64 nm
Eladó ház Sarkad 64 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7998750
Referenciaszám: 857141
Frissítve: 1 napja

Sarkad eladó családi ház 2 szobás: 12,3 millió Ft

12,3 millió Ft
192 188 Ft/m²
64 m²
Alapterület
492 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 35 698 Ft
Második évtől
48 717 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Városi Ingatlaniroda eladásra kínál Békés vármegyében, Sarkad városában, egy 64 m2-es családi házat. Telekmérete 492 m2. Az összközműves, 2 szobás családi ház Sarkad egyik csendes utcájában található. Az épület 1959-ben épült, alapja és lábazata kisméretű tégla, vályog a falazata. Az ingatlant pár éve felújították. Szobáit laminált parkettával , míg a a ház többi helyiségeit hideg burkolattal látták el. Elektromos hálózat cseréje megtörtént. Fa hőszigetelt nyílászárókat tettek, melyeket szúnyoghálóval és redőnyökkel szereltek fel. Külső falait hőszigetelték és nemesvakolták. Fűtés és meleg viz ellátása kondenzációs kombi gázkazánnal történik. A kissebbik szobába egy kandallót is beállítottak, mely könnyedén befűti a 2 szobát, így az átmeneti évszakokban is kellemes hőmérsékletet biztosít a lakótérben. A ház részei: - 2 db szoba - konyha - fürdőszoba WC-vel - folyosó Az ingatlan csendes utcában fekszik, de mégis pár percre minden megtalálható ( boltok, óvoda, játszótér, benzinkút, buszmegálló). Az ingatlan állapota, elhelyezkezdése, helyiségeinek elosztása, az eddig elvégzett felújítások minden igényt kielégítenek. Ajánljuk fiatal párnak életkezdéshez, kis család részére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1959
Energetikai besorolás:
G
terasz
melléképület
kandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár János Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 384 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár János Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 384 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY