Eladó ház Sárisáp 312 nm
Eladó ház Sárisáp 312 nm
Eladó ház Sárisáp 312 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7972376
Referenciaszám: HZ055790
Frissítve: 17 napja

Sárisáp eladó családi ház 7 szobás: 64,5 millió Ft

64,5 millió Ft
206 731 Ft/m²
312 m²
Alapterület
1053 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 187 195 Ft
Második évtől
255 467 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Sárisápon 3 lakásos vagy több generációs családi ház eladó fő tértől 800m-re!Az ingatlanok egy csendes kis utcában helyezkednek el, melynek csak az egyik oldalán laknak, gyönyörű parkosított kerttel, rengeteg területtel és lehetőséggel. A telken 2 ház helyezkedik el, és a teleknek két egymással párhuzamos utcáról is van bejárata, így akár külön-külön is hasznosítható. Ez az ingatlan akár azonnali bevételt is hozhat kiadással .Külön villanyórával, külön víz és gáz almérővel rendelkeznek. Mivel társasház, ezért a gázszámlája a kvóta határon belül van. A jelenlegi tulajdonosa folyamatosan és gondosan karban és rendben tartja, villanyvezetékek 1 éven belül lettek cserélve, vízvezetékek 10 év körüliek. Tetők jó állapotúak, amelyik indokolt volt, cserélve lett. A kapu és a 2 garázsajtó is elektromos, távirányítóval nyílik.A családi házra jellemző, hogy a szobák nagyok és napfényesek. A konyhából kilépve egy helyes kis télikert és egy 20 m2-es  terasz lett kialakítva, amely nyugati fekvésű így délutánonként csodálhatjuk a naplementét.Nagy ház:-2 szintes (két külön bejáratú lakás ) 6 szoba, 2 fürdő, konyha, étkező,-10 cm-es szigetelés, tégla fal-2 gázkazán, radiátoros és padlófűtés, hűtő-fűtő klíma-kaputelefon-riasztó előkészítés-méretes fedett teraszKis ház:-szoba, konyha, fürdő, kamra előtér-vályog , kb 60 cm vastag fal, jól szigetel-gáz konvektor, kandalló beépítési lehetőség-padlás, jól pakolható-2 éve tető burkolat és lécezés csereA ház melletti első melléképület a kazánház, 2 külön kazán működteti a radiátoros és a padlófűtést, továbbá található ott egy vegyes tüzelésű kazán is, ami egyszerűen visszaköthető a rendszerre.Mellette egy 35 nm-es két beállásos garázs található elektromos kapuval. A garázsok, és a kazánház felett jól használható padlás van.Mellette egy hangulatos 15 nm körüli szaletli található épített kemencével.Az udvar hátsó felében régen használt kerti wc, tyúk és disznóól, illetve egy kb 18 nm borospince, előtte kb 5 nm présház található.Az udvar napos részén térkövezésre került egy 30 nm körüli terület, kiváló a medence elhelyezésére.A fúrt kút 5-7 m-es, csőszivattyúval működik.Az ingatlanban ipari áram is található. A kis házban 1 fázis 25 A, a nagy házban 3 fázis, 2x25 és 1x 16 A található.A vízhálózatba egy vízlágyító rendszer került beépítésre.Az alsó lakás szobái jelenleg elő van készítve festéshez, ezért nem szerepelnek képek a hirdetésben. A belső nyílászárókat nemrég cserélték, az ablakok műanyagok, redőnnyel, szúnyoghálóval ellátva.A közelben bevásárlási lehetőség, óvoda, iskola, orvosi ellátás, 5 perc sétával elérhető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Erkély:
17 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Mónika Duna House - Dorog Az iroda összes hirdetése
+36 70 601 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Mónika Duna House - Dorog Az iroda összes hirdetése
+36 70 601 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY