Eladó ház Sántos, központhoz közeli 226 nm
Eladó ház Sántos, központhoz közeli 226 nm
Eladó ház Sántos, központhoz közeli 226 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7932443
Referenciaszám: M262531
Frissítve: 18 napja

Sántos eladó családi ház 4 szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
287 169 Ft/m²
226 m²
Alapterület
842 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 356 Ft
Második évtől
257 051 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kivételes Sántosi Otthon Eladó - Kaposvár Szomszédságában Nagyszerű lehetőség várja Önt Sántoson, mindössze 8 km-re Kaposvártól! Ez a modern otthon nem csak egy ingatlan, hanem egy életstílus: zöld energia, tágas terek és a vidéki békesség melynek rezsi költsége havi szinten 10 ezer forint alatt marad. Ideális választás azok számára, akik alacsony fenntartási költségeket keresnek és CSOK igénylését tervezik. Az ingatlan összterülete 226 négyzetméter, beleértve a 82,5 négyzetméteres szuterrént. A tágas, jól elrendezett terekkel rendelkező otthon ideális választás azoknak, akik egyensúlyt keresnek a városi élet és a vidéki nyugalom között. Az egybenyitott konyha-étkező-nappali olyan, mintha a természetes fény és a gyönyörű kilátás a ház része lenne. A fűtés gáz kazánnal vagy elektromos panelekkel megoldott, míg a klímák gondoskodnak a kellemes hűvösről a nyári napokon. Napelem Rendszer: A házat egy 9,7 kW-os napelem rendszer hajtja, Fronius inverterrel felszerelve. Ez környezetbarát és költséghatékony energiaforrás, amely jelenleg fedezni képes a ház elektromos fogyasztását. Alaprajz: Lakószint: kb. 78 nm + 10 nm fedett terasz Felső szint: kb. 65 nm + 10 nm fedett erkély Szuterén szint: kb. 82,5 nm (2 autó parkolására és mosókonyhának kialakítva) Fenntarthatóság és modern kényelem! 10 cm vastag hungarocell szigetelés nemes vakolattal, 2008-ban felújított elektromos hálózat és fűtési rendszer. Az ingatlan előtt három vendégautó számára kialakított parkoló található. Egyedülálló lehetőség a zöld élet és a kényelem szerelmeseinek! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, vegye fel velünk a kapcsolatot a részletekért és a megtekintés megszervezéséért! *Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel konstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Terasz:
10,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
világos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dekkert Dániel Fonyód Blaha Lujza utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 975 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dekkert Dániel Fonyód Blaha Lujza utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 975 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY