Eladó ház Sándorfalva 154 nm
Eladó ház Sándorfalva 154 nm
Eladó ház Sándorfalva 154 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7912210
Referenciaszám: M251280-4516714
Frissítve: ma

Sándorfalva eladó családi ház 3 szobás: 42,9 millió Ft

42,9 millió Ft
278 571 Ft/m²
154 m²
Alapterület
750 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 124 507 Ft
Második évtől
169 915 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Sándorfalván családi ház garzonlakással együtt eladó. A 750 nm-es telken található 137 nm-es főépület téglából, míg a 37 nm-es garzonlakás vályogból épült. A főépület földszint+tetőtér beépítésű, jelenleg 3 szobás, amelyből kevés munkával nappali+4 hálószoba kialakítható. A szobák parkettával és padlószőnyeggel, a többi helyiség járólappal burkolt. Jelenleg a házban egy fürdőszoba üzemel, de az emeleten is lehetőség van további fürdő kialakítására. Az otthon melegét vegyes tüzelésű kazán biztosítja, radiátoros hőleadókkal. A garzonlakás, konyha, szoba és fürdőszoba helyiségekből áll, amely a közös fedett teraszról megközelíthető. Az udvaron kerti tó, állattartásra alkalmas ólak, tárolók találhatóak, amelyek utcafrontról megközelíthetőek szükség szerint több állásos garázzsá alakíthatóak. A telek méretének köszönhetően az udvar remekül hasznosítható zöldséges- vagy gyümölcsöskertként is. Sándorfalva a megye egyik legjobban fejlődő városa, a megyeszékhelytől 12 km távolságra. Infrastruktúrája, oktatási és egészségügyi intézményei, boltjai a családok kényelmes életét biztosítják. A megvásárláshoz az OTP Bank hitelszakértőjeként finanszírozási ajánlattal, személyre szabott, igényfelmérésen alapuló tanácsadással, kamatkedvezményekkel, igényelhető állami támogatásokkal (egy gyermekes csokra idén év végéig alkalmas), valamint az adásvételi szerződés megkötéséhez tapasztalt ügyvédi közreműködéssel várom a kedves érdeklődők jelentkezését.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1992
Energetikai besorolás:
E
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pancza-Balogh Judit Szeged Széchenyi tér 6 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 207 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pancza-Balogh Judit Szeged Széchenyi tér 6 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 207 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY