Eladó ház Sajószentpéter 107 nm
Eladó ház Sajószentpéter 107 nm
Eladó ház Sajószentpéter 107 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8018694
Referenciaszám: 22427
Frissítve: 17 napja

Sajószentpéter eladó családi ház 3 szobás: 49,99 millió Ft

49,99 millió Ft
467 196 Ft/m²
107 m²
Alapterület
934 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 145 084 Ft
Második évtől
197 997 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagyszerű ajánlat, ezt ne hagyja ki! Eladásra kínálom ezt a teljesen felújított, újszerű minden igényt kielégítő luxus ingatlant, mely egy 934 m2-es telken helyezkedik el. Az udvar egy része térkővel lett burkolva, többi része kövezett borítást, illetve műfüvesítést kapott. Miskolctól 14, Kazincbarcikától 7,5 km-re található, óvoda, iskola, bevásárló központok, buszmegálló közelében jó tömegközlekedéssel. 2015-ben készült el, falazata téglából épült és 10 cm vastag szigeteléssel burkolták. Új villanyvezeték rendszert, gáz-víz rendszert, illetve új szennyvíz rendszert is kapott. Teljes közművel rendelkezik. Felszerelésre került egy 22 panelből álló, teljesen kiépített napelem rendszer, amelynek köszönhetően a ház önfenntartó, nincs rezsi költsége. A ház fűtéséről központi fűtés gondoskodik, a hűtését nyári időszakban egy modern Gree hűtő-fűtő klíma biztosítja. Az udvaron egy fűthető, 8 méter x 3 méter alapterületű, vegyszermentes, sósvízi medence, is kialakításra került. Ezen kívül egy 9 méter x 7 méter alapterületű dupla bejáratú garázs, egy filagória és egy szalonnasütő is található az udvaron. Az ingatlan jó elrendezésű, modern kialakítású, napfényes, igényes beépített bútorokkal készült. A konyhabútor, a beépített szekrény benne van az árban. A lakás jellemzői. -1 előtér -2 szoba -1 nappali -1 konyha étkezővel - 1 fürdőszoba toalettel - központhoz közeli elhelyezkedés - rendkívül alacsony fenntarthatóság - tehermentes, azonnal birtokba vehető További információért és megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen telefonon, a hét minden napján elérhető vagyok az Ön számára!( Ünnepnapokon is)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kert
bútorozott
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Adrienn Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 30 411 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Adrienn Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 30 411 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY