Eladó ház Sajólád 70 nm
Eladó ház Sajólád 70 nm
Eladó ház Sajólád 70 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8097589
Referenciaszám: 315707
Frissítve: 8 napja

Sajólád eladó családi ház 3 szobás: 27,2 millió Ft

27,2 millió Ft
388 571 Ft/m²
70 m²
Alapterület
2200 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 78 941 Ft
Második évtől
107 732 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Varázslatos Otthon Sajóládon! Vágyakozol egy bájos vidéki otthonra, ami modern kényelemmel és természeti szépséggel ölel körül? Itt a lehetőség, hogy megtaláld álmaid otthonát! Eladó a sajóládi ékszerdoboz, egy 70 négyzetméteres, 3 szobás ingatlan, amely minden igényt kielégít. Ez az otthon nem csupán egy ház, hanem egy életforma. Miért lenne ez az otthon a tökéletes választás számodra? Gyönyörű Felújítás: A teljesen új víz- és villanyhálózat, valamint az új Vaillant kazánnal felszerelt fűtési rendszer biztosítja, hogy mindig otthonos melegségben és kényelemben lehess. Az ellenállhatatlan 3 rétegű műanyag nyílászárók pedig maximális biztonságot és hőszigetelést nyújtanak. Lenyűgöző Külső: Az antracit új tetővel rendelkező ház nemcsak modern és időtálló, hanem csodálatos látványt nyújt minden arra járónak. Alacsony Rezsiköltség: Köszönhetően a korszerű fűtési rendszernek és a hatékony hőszigetelésnek, a rezsiköltségeid mérsékeltek lesznek, hogy nyugodtan élvezhesd mindennapjaidat. Bőséges Tér a Természetben: A több mint 2000 négyzetméteres telek gyönyörűen parkosított, szemet gyönyörködtető gyümölcsfákkal. Itt minden lehetőséged megvan, hogy élvezd a szabadban töltött időt. Hatalmas Pince: Az ingatlanhoz tartozó hatalmas pince tökéletes helyet biztosít a tároláshoz vagy akár egy kis műhely kialakításához is. Ha szeretnéd álmaid otthonát megtalálni, ne habozz! Hívj most, és tedd magad boldoggá ebben a varázslatos vidéki otthonban Sajóládon! Irodánk bank független hitel szakértőkkel és megbízható ügyvédi háttérrel segíti a gördülékeny adás-vétel lebonyolításást!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Bernadett Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum Az iroda összes hirdetése
+36 20 236 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Bernadett Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum Az iroda összes hirdetése
+36 20 236 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY