Eladó ház Sajólád 210 nm
Eladó ház Sajólád 210 nm
Eladó ház Sajólád 210 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8090322
Referenciaszám: M273246-4631500
Frissítve: ma

Sajólád eladó családi ház 5 szobás: 44 millió Ft

44 millió Ft
209 524 Ft/m²
210 m²
Alapterület
1398 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 127 699 Ft
Második évtől
174 272 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra Kínálunk Miskolctól 19 km-re, Tiszaújvárostól 20 km-re Sajóládon egy 210 nm-es, 2 szintes, tégla építésű családi házat 1398 nm-es telken. Az ingatlan 5 szobával, 2 fürdőszobával, 2 wc-vel rendelkezik. Az elmúlt 5 évben folyamatos felújításokon esett át. A helyiségek laminált padlóval illetve járólappal burkoltak. Mindkét fürdő és mindkét wc járólappal fedett, fala csempézett. Az alsó szinten található fürdőben zuhanyfülke került kialakításra, az emeleten pedig fürdőkád és zuhanyzó lett elhelyezve. Az alsó szinten található egy tágas nappali, 1 hálószoba, mosókonyha, konyha + étkező, kisebb kamra, fürdő illetve wc. A konyhában beépített konyhaszekrény és konyhapult van. A felső szintre stabil lépcső vezet. A lépcsőforduló járólappal burkolt. A második szinten egy szintén tágas nappali, 4 szoba, fürdő és wc található. Itt az egyik szobát padlószőnyeg fedi. A nagyobb szobából nagy méretű erkély nyílik. A tetőtér beépíthető. Az ingatlanhoz tartozik egy kisebb méretű ház is, amely szintén modern felújításon esett át. Ebben található 1 szoba, konyha, kamra, fürdő és wc, melyek külön helyiségben vannak. Méreteiből adódóan kiválóan alkalmas nagycsaládosok számára, akár 2 generációnak is megfelel. Az ingatlanra igényelhető Flusi CSOK, Babaváró, lakáshitel. Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, írjon, vagy hívjon bizalommal. Lényegesebb felújítások: -konyha felújítása -mindkét fürdő illetve mindkét wc felújítása -fűtésrendszer korszerűsítése (új radiátorok és új kondenzációs kazán /Bosch/) -nyílászárók cseréje (5 légkamrás ablakok) -villanyvezetékek részleges cseréje az alsó szinten és a melléképületben -melléképület teljes felújítása (villanyvezetékek, új fürdőszoba és wc kialakítása, szigetelés, klíma rendszer kiépítése)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1984
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vég-Dudás Dominika OTP Ingatlanpont Miskolc Szemere Az iroda összes hirdetése
+36 70 397 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vég-Dudás Dominika OTP Ingatlanpont Miskolc Szemere Az iroda összes hirdetése
+36 70 397 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY