Eladó ház Sajókeresztúr 120 nm
Eladó ház Sajókeresztúr 120 nm
Eladó ház Sajókeresztúr 120 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7791338
Referenciaszám: 163353
Frissítve: 16 napja

Sajókeresztúr eladó családi ház 3 szobás: 16,8 millió Ft

16,8 millió Ft
16 717 Ft/m²
120 m²
Alapterület
1005 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 48 758 Ft
Második évtől
66 540 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda kínálatában eladó a #163353 hivatkozási számú sajókeresztúri családi ház. Az eladó családi ház Sajókeresztúr főutcájáról nyíló egyik mellékutca elején helyezkedik el,  - három szoba, konyha, fürdőszoba helyiségek találhatóak benne,  - falazata 60 cm vastag homokkő fa födémmel, tetőszerkezete cserép borítású,  - fő közlekedési útvonalhoz közel, mégis csendes helyen fekszik, - összközműves, ipari árammal,  - udvarban ásott gyűrűskút is rendelkezésre áll,  - környezetében egyedi, 1005 m2-es telekkel rendelkezik, sok gyümölcsfával,  - buszmegálló 150 méterre, óvoda, általános iskola, élelmiszerbolt, orvosi rendelő rövid sétával elérhető,  - utca végén halastó található.  Az ingatlan erősen felújítandó állapotú. AZ ÁR ALKUKÉPES! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó sajókeresztúri családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #163353 Az Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jakab Rita Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 551 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jakab Rita Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 551 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY