Eladó ház Sajókaza 160 nm
Eladó ház Sajókaza 160 nm
Eladó ház Sajókaza 160 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7993398
Feltöltve: 2 hónapja

Sajókaza eladó családi ház 3 szobás: 27,9 millió Ft

27,9 millió Ft
174 375 Ft/m²
160 m²
Alapterület
5004 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 80 973 Ft
Második évtől
110 504 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy valamikori GRÓFI CSALÁD egykori tulajdonában lévő KÚRIA AZ EZZEL EGYÜTTJÁRÓ MINDEN AUTENTIKUS JELLEMZŐJÉVEL! A hatalmas -mintegy 5000 nm birtok Bükkre néző panorámával, 160 nm alapterületű lakóingatlannal, korabeli stílusú nyílászárókkal és belmagassággal, "titkos" helyiségekkel mind a MÚLTAT IDÉZIK! Már elmúlt az 1850-es évek ideje, a cselédszobák, személyzeti bejárók, istállók kora...ám azok számára, akik szeretik a múltat idéző stílust és környezetet, fantáziával és invesztícióval új életre kelthetik! Nem műemlék védett, de akár pályázni is lehet ... -előkert, szegecselt, felújításra váró kovácsoltvas nagykapu, hosszú autóbeálló és mintegy 500 nm telek, kert és udvar vár, tereprendezés szükséges....a kert végében patak -tölgy, juhar dió fák a telken -statikailag rendben van, betonalapon a falazat kisméretű tégla, ép szarufák, lecek, gerendák, szegecselt pala fedés -160 nm alapterületen három külön nyíló szoba és ebédlő kazettás faablakokkal, UDVARRA NÉZŐ TERASZ ALAP -BELMAGASSÁG 350 CM - korhű beltéri nyílászárók -előtér, konyha, ebédlő, fürdőszoba, a hálóba két külön bejárat, három, külön bejáratú szoba -vegyes tüzelésű kazán, elektromos falra szerelt melegítő egységek a helyiségekben -a gázkazán jelenleg üzemen kívül van -CSERÉLT VÍZ SZENNYVÍZ ÉS VILLANYVEZETÉKEK -KÉT PINCE -KÜL ÉS BELTÉRI KAMERA RENDSZER Az udvaron két, külön bejáratú melléképület, TÉRKÉPSZELVÉNYEN FELTÜNTETVE Lebontott, ám újra építhető 60 nm alap, ami a régmúltban istálló volt, TÉRKÉPSZELVÉNYEN FELTŰNTETVE, akár garázs is lehet valamikor Gyűrűs kút, kerti csap A környéken gondozott tér, közintézmények, buszmegálló, posta, gyógyszertár! Rendszeres a buszközlekedés a környező településekre és Miskolcra! SOKFÉLE ÉRTÉKET REJTHET AZ INGATLAN, AMIKOR A FELÚJÍTÁS KÉSZ.... 1. Falusi turizmus 2. Tartós bérbeadás 3. Szállásközvetítő cégekkel való együttműködés 4. Saját otthon és telephely, amennyiben valamilyen vállalkozás működtetése is releváns 5. Közösségi projectek megvalósítása 6. Rövid távú bérbeadás szezonra BÜKKRE NÉZŐ PANORÁMA, csend, jó levegő! ....és persze rendezd be akár korhűszerű bútorokkal. tárgyakkal....amiket összegyűjthetsz hagyatékból, bolhapiacon stb... Babaváró, Falusi Csok, Csok plusz, jelzálog hitel...a vásárláshoz felhasználható! Megtekintés egyeztetett időpontban, hívj AKÁR HÉTVÉGÉN IS!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
kocsibeálló
kertkapcsolatos
csendes
panoráma
pince
melléképület
műhely

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Belvita Investo Kft. Belvita Investo Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 959 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Belvita Investo Kft. Belvita Investo Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 959 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY