Eladó ház Rudabánya 116 nm
Eladó ház Rudabánya 116 nm
Eladó ház Rudabánya 116 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7834781
Referenciaszám: 000301
Frissítve: ma

Rudabánya eladó családi ház 3 szobás: 11,9 millió Ft

11,9 millió Ft
102 586 Ft/m²
116 m²
Alapterület
616 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 34 537 Ft
Második évtől
47 133 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozási szám: 000301 Rudabányán, jó lakóövezetben, felújítandó, szuterénes, 3 szobás,116 m2-es tégla építésű ház, 2 garázzsal, melléképülettel, eladó!! A ház az 1968-ban épült, beton alapzata, falazata jó tetőszerkezete átlagos állapotú. A villamos áramhoz az új szabványosított mérőhely az évben lett kialakítva,3 fázisú ipari áram van. Összkomfortos, a szuterén helyiségben (belmagasság 1.95 m) lévő konyha, kamra és mosókonyha a lakótér része, amely a belső közlekedő helyiségen át is megközelíthető. A ház elosztását a helyiségek méreteit tekintse meg a méretarányos alaprajzon! A fűtést vegyes tüzelésű kazán és gázkazán biztosította, a fűtőtestek lemezradiátorok. Jelenleg csak a vegyes tüzelésű kazán üzemel mivel a gázóra nincs hitelesítve. A szuterénben lévő konyha cserépkályhával is fűthető. A meleg víz szolgáltatást villanybojler biztosítja, vezérelt áramról. A szobák aljzata parkettával burkolt, a nappali padlószőnyeges, a vizes blokkos helyiségek hidegburkolatosak, a szuterénben lévő kazánház és kamra simított betonosak ( a szuterénből nyíló 7 m2-es pince földes). Fa nyílászárói átlagos állapotúak. A ház bútorzata, berendezése a vételár részét képezi. A telek 616 m2. Az első udvarrészen a ház, a garázsok, a ház előtti virágoskert és a betonozott udvar van. A nagyobb garázs beton alapzatú, tégla falazatú, áram van benne, 25 m2. A kisebb garázs szintén beton-tégla építésű, műhelyként is használták, áram van benne 16 m2. Az udvar második részén a következő gazdasági épületek vannak: - Ól +karám egy épületben ,az ól beton, tégla építésű 4 fiókos 32 m, a karám könnyűszerkezetes elemekből épült ,20 m2. - Tároló helyiség , könnyűszerkezetes (fa) 33 m2 - Könnyűszerkezetes csűr (fa) 8.3 m2. A porta harmadik része gyümölcsöskert, körte, alma, szilva, őszibarack található benne. Hívjon ha kérdése van, ha szeretné megtekinteni! Az adásvétel lebonyolításában mindenben a segítségére leszünk, CSOK, kedvezményes lakáshitel, bankfüggetlen hitel ügyintézés, ügyvédi háttér, kedvezményes energetika.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1968
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztari Gyula Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 279 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztari Gyula Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 279 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY