Eladó ház Rudabánya 101 nm
Eladó ház Rudabánya 101 nm
Eladó ház Rudabánya 101 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7833806
Referenciaszám: 000300
Frissítve: 16 napja

Rudabánya eladó családi ház 3 szobás: 14 millió Ft

14 millió Ft
138 614 Ft/m²
101 m²
Alapterület
3446 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 40 632 Ft
Második évtől
55 450 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozási szám: 000300 Rudabánya jó lakóövezetében, részben felújított, szuterénes, 3 szobás,101 m2-es tégla építésű ház, garázzsal, melléképülettel, nagy telekkel (3446 m2) eladó!! A ház az 1970-as években épült, beton alapzata, falazata jó tetőszerkezete átlagos állapotú. 3 fázisú ipari áram van. Összkomfortos, a szuterén helyiségben is megvan minden közmű (áram, vezetékes víz, szennyvíz csonk, gáz). A ház elosztását a helyiségek méreteit tekintse meg a méretarányos alaprajzon! A fűtést vegyes tüzelésű kazán és Fég gázkészülék biztosítja, a fűtőtestek radiátorok. A meleg víz szolgáltatást villanybojler biztosítja, vezérelt áramról. A vízvezeték rendszer felújított, műanyag csővel van kiépítve, az áramvezeték a fürdőszobában és a konyhában lett cserélve. A szobák aljzata laminált padlóval burkolt, a többi helyiség járólapos, a szuterén helyiségek simított betonosak. Minden földszinti helyiségben hungarocell álmennyezet van. Az első bejárati ajtó és egy ablak fa , a többi nyílászáró hőszigetelt, műanyag alapanyagú. A nappali alatt kb. 1.5 m belmagasságú pince helyiség van. A telek 3446 m2. Az első udvarrészen a ház, a ház előtti virágoskert és a betonozott udvar van. Az udvar második részén a következő épületek vannak: - garázs (20 m2, szerelő akna van, kályhával fűthető, ipari áram és hálózati víz van) - műhely ( a garázzsal egy épületben, 15 m2, kályhával fűthető, áram van) - nyitott tároló (a garázshoz csatlakozik, 28 m2, vascső váz, betonba ágyazva, könnyűszerkezete falazat) - kukorica szárító ( 6 m2, fa szerkezet, alap nélkül) - ól ( 15 m2, 6 fiókos) A porta harmadik része gyümölcsöskert és szántó, körte, alma, szilva, dió cseresznyefa és szőlő található benne. Hívjon ha kérdése van, ha szeretné megtekinteni! Az adásvétel lebonyolításában mindenben a segítségére leszünk, , kedvezményes lakáshitel, bankfüggetlen hitel ügyintézés, ügyvédi háttér, kedvezményes energetika.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztari Gyula Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 279 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztari Gyula Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 279 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY